Komentara: 5
Pregleda: 2934

Fudbaleri Spartaka danas od 15 časova dočekuju Voždovac

17.04.2014. u 12:49h
Izvor: Subotica.com
U 24. kolu Jelen Super lige, koje se igra vanredno na današnji dan zbog Uskršnjih praznika, u Subotici se sastaju Spartak i Voždovac. Utakmica počinje u 15 časova. TV prenos je na RTV 1.
Fudbaleri Spartaka danas od 15 časova dočekuju Voždovac

U roku pet dana Subotičani će odigrati dve utakmice pred svojom publikom i pokušati da nadoknade propuštene priliike i bodove. Danas dočekuju ekipu Voždovca, dok će u utorak snage odmeriti sa Radničkim iz Kragujevca.

Utakmica protiv Voždovca je možda i najvažnija utakmica za Spartak, možda i utakmica sezone, započeo je svoje obraćanje novinarima trener Kanatlarovski. Rezultati koji su postignuti u prolećnom delu svakako su ispod očekivanja kako stručnog tima, igrača, rukovodstva, tako i publike koja prati ovaj klub.

Kanatlarovski je naglasio da i dalje veruje u tim, da veruje da će igrači na terenu pokazati da nisu zaboravili da igraju fudbal, te da će možda baš protiv utakmice protiv Voždovca prekinuti taj "crni niz" bez pobede u 2014. godini.

Spartak će danas biti oslabljen neigranje nekoliko standardnih prvotimaca koji su ili kažnjenji zbog parnih kartona ili imaju neku povredu zbog koje ne mogu da konkurišu za sastav. Od igrača na koje Kanatlarovski neće moži da računa su Cicimil zbog povrede koju nije još uvek zalečio, zatim Kovačević Tumbasević i Farkaš koji pauziraju zbog parnih žutih kartona.

Fudbaleri Spartaka danas od 15 časova dočekuju Voždovac

Pobeda protiv Voždovca značila bi, po rečima Kanatlarovskog, mnogo za ekipu Spartaka, pre svega zbog povratka samopouzdanja. Ekipa Voždovca je kvalitetna ekipa koja igra dobro u nastavku sezone, ekipa koja voli da se nadigrava, prima ali i daje dosta golova.

Novo lice u Spartaku, mladi Darko Lazić, složio se sa šefom struke u proceni kvaliteta protivnika ali i potvrdio da ovu utakmicu svi u timu vide kao priliku da konačno ostvare pobedu i izbegnu propadanje u donji deo tabele koji ugrožava opstanak tima u Super ligi.

Meč 24. kola igra se danas od 15 časova na Gradskom stadionu, a cene ulaznica su 350 za zapad i 300 za istok. Unošenje kišobrana na stadion je dozvoljeno. Pokrajinska televizija RTV Vojvovodina 1 prenosiće ovaj meč, a moćiće da se prati i preko Interneta.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 2 dana
Komentara: 5
Pregleda: 2934

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.