Komentara: 4
Pregleda: 3118

Fudbaleri Palića zabeležili važnu pobedu protiv Jedinstva (2:0)

01.06.2014. u 22:50h
Izvor: Subotica.com
Na terenu Sportskog centra "Janko Pejanović", pred oko 50 ljubitelja fudbala, fudbaleri Palića došli su do vrlo važnih bodova koji su bili preko potrebni u nastavku borbe za opstanak u Srpskoj ligi, grupa "Vojvodina". U 27. kolu pobeđena je ekipa Jedinstva iz Novog Bečeja sa 2:0. U narednom kolu FK "Palić" gostuje u Novoj Pazovi ekipi Radničkog.
Fudbaleri Palića zabeležili važnu pobedu protiv Jedinstva (2:0)

Fudbaleri Palića napokon su došli do pobede, a to protiv vrlo dobrog Jedinstva nije bilo nimalo lako.

Najpre su se „jezeraši“ propisno ispromašivali u prvom poluvremenu, mada su već u 14. minutu postigli pogodak. Golu je prethodila odlična akcija Jankovića po desnoj strani, a Maksimović se našao na pravom mestu i matirao Trivunovića.

U nastavku utakmice – druga priča. Gosti su shvatili da nemaju šta da izgube, zaigrali opuštenije a i znatno bolje, no, i oni su propustili nekoliko prilika, a pogodak Jankovića u 73. minutu raspršio je sve nade Bečejaca.

Fk Palić – Jedinstvo 2:0 (1:0)
(1:0 Maksimović 14', 2:0 Janković 73')

Sudija Marko Dubak iz Pančeva pokazao je 5 žutih kartona, dva za domaće (Milić, Ivanović) i tri za gostujuće fudbalere (Misić, Rudnički, Drljača).

Za FK "Palić" nastupili su: Tasić, Tumbas, Štrbac, Bjedov, Milić, Jočić, Antonić (Ivanović), Ljubenović, Matijašević (Puhalak), Janković (Ostojić) i Maksimović. Za FK "Jedinstvo" su nastupili: Trivunović, Rudnički, Ivančev, Drljača, Misić (Kiš), Isailović, Krasić (Vinović), Radaković (Ajdarić), Peruničić, Radišić i Stepančev.

Za igrača utakmice proglašen je Nikola Maksimović iz FK "Palić".

FK "Palić" naredne dve utakmice igra u gostima, na kojima će pokušati da obezbedi bodove spasa. Posle 27 odigranih kola FK "Palić" zauzima 12. mesto na tabeli Srpske lige, grupa "Vojvodina" sa 29 osvojenih bodova.

Fudbaleri Palića zabeležili važnu pobedu protiv Jedinstva (2:0)

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3118
Povezane teme

fudbalski klub palić

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.