Komentara: 0
Pregleda: 3696

Fudbaleri Bačke pobedili Radnički iz Šida (2:1)

31.08.2014. u 00:08h
Izvor: Subotica.com
U okviru 3. kola Srpske lige, grupa "Vojvodina", fudbaleri Bačke 1901 savladali su danas Radnički iz Šida sa 2:1 (1:0), što je druga pobeda Bačke, uz jedan poraz. U narednom kolu Bačka 1901 gostuje beočinskoj ekipi "Cement".
Fudbaleri Bačke pobedili Radnički iz Šida (2:1)

Na stadionu kraj Somborske kapije, Bačka je savladala ekipu Radničkog iz Šida. Ipak, što se razvoja događaja na terenu tiče, nije teklo glatko kako to rezultat pokazuje.

Domaći su već u 6. minutu, nakon greške golmana Romića i fenomenalne reakcije Puhalaka došli u vođstvo. Nakon toga, u toku prvih 45 minuta, propustili nekoliko idealnih prilika, no prvi period igre završen je rezultatom 1:0 za domaćina.

U nastavku utakmice, ekipa Radničkog je preuzela terensku inicijativu, imala više od igre, i zahvaljujući nespretnosti svojih napadača, ali i dobrim intervencijama napadača, rezultat se nije menjao sve do finiša utakmice, kada je iskusni kapiten Radosavljev, nakon proigravanja od strane Grubora zapečatio sudbinu gostima.

Kada su svi očekivali zvižduk sudije Jocovića koji će označiti kraj utakmice, Krstanović izvanrednim udarcem postiže počasni pogodak za svoj tim;

BAČKA 1901 – RADNIČKI ŠID
1:0 Puhalak 6. min; 2:0 Radosavljev 80.min; 2:1 Krstanović 90+

Bačka 1901:  Tasić, Savović, Kiš (61.min - Panić), Svitić, Ušumović, Bačić(68.min - Grubor), Matić, Radosavljev, Matijašević, Damjanović, Puhalak (85.min - Maksimović)

Radnički: Romić, Drobnjak, Đurkić, Čobanović, Radunović, Smiljanić (46.min - Krstanović), Krajnović (58.min - Ćirić), Đanković, Aperlić, Lovrić, Lepinjica.

Za igrača utakmice proglašen je fudbaler Bačke Dragan Svitić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3696
Povezane teme

fk bačka

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.