Komentara: 0
Pregleda: 3083

Fudbaleri Bačke pobedili Jedinstvo (2:0)

12.04.2014. u 20:38h
Izvor: Subotica.com
Danas i sutra na programu su utakmice 20. kola Srpske lige, grupa "Vojvodina", a jedan od mečeva igrao se tokom poslepodneva u Subotici, gde je Bačka 1901 dočekala na svom terenu ekipu Jedinstva iz Novog Bečeja i osvojila nova 3 boda.
Fudbaleri Bačke pobedili Jedinstvo (2:0)

Kao što se i očekivalo, domaći fudbaleri sigurnom igrom došli su do važne pobede protiv poslednje plasiranog Jedinstva, od 2:0.

Rano vođstvo Bačke usledilo je nakon kornera kojeg je izveo kapiten Radosavljev, Pete „preglavao“ štopere gostiju, a Ušumović bio neumoljiv iz očigledno dobro uvežbane kombinacije Bačke.

Domaći fudbaleri su tokom prvog poluvremena u potpunosti dominirali terenom, a Damjanović, Radosavljev i Grubor bili su nerešiva enigma za goste. U nastavku utakmice, Bačka je ponovo u ranom periodu postigla pogodak, nakon prelepog pasa mladog Poljakovića ka Gruboru, koji u 47. minutu postavlja konačan rezultat ove utakmice.

Bačka 1901. – Jedinstvo 2:0 (1:0)
Strelci: 1:0 Ušumović 2. minut; 2:0 Grubor 47.min;

Utakmica se igrala na stadionu kraj Somborske kapije, pred oko 200 gledalaca. Sudija Stanko Majstorović pokazao je 3 žuta kartona, za Plojovića iz Bačke i za Kiša i Krasića iz gostujuće ekipe Jedinstva. Za igrača utakmice proglašen je Davor Poljaković iz ekipe Bačke 1901.

Za Bačku 1901 su nastupili: Gorjanac, Lazinica (Kolundžić), Damjanović, Poljaković, Ušumović, Pufek, Pete, Radosavljev, Plojović (Maravić), Čović, Grubor (Plavšić)

Za Jedinstvo su nastupili: Trivunović, Škero (Vinović), Ivančev, Drljača, Stepančev, Misić, Kiš (Bjelić), Ajdarić, Krasić, Radaković (Josimović), Radišić.

U narednom kolu fudbaleri Bačke gostuju ekipi Palića. Taj meč, kao i čitavo 21. kolo, igraće se vanredno u sredu od 16 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 1 nedelju
Komentara: 0
Pregleda: 3083
Povezane teme

fk bačka

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

stadion kraj somborske kapije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.