Komentara: 4
Pregleda: 3711

FK "Subotica" odigrao 2:2 sa FK "Tisa"

26.10.2014. u 13:45h
Izvor: Subotica.com
U okviru 11. kola Vojvođanske fudbalske lige (Bačka zona) fudbaleri Subotice odigrali su danas prepodne nerešeno sa ekipom Tise iz Adorjana. Posle 0:0 na poluvremenu napadači su se razigrali i svaka ekipa do poslednjeg sudijskog zvižduka postigla je po dva gola.
FK "Subotica" odigrao 2:2 sa FK "Tisa"

Prvo poluvreme proteklo je u izjednačenoj igri bez golova, dok je nastavak doneo drugačiji tok od 67.  minuta. Gosti su poveli pogotkom Milenkovića, ali vrlo brzo Subotičani stižu do izjednačenja. Mirkov je bio precizan sa bele tačke – 1:1.

Odlična igra donela je još dva gola do kraja. Živković je u 77. minutu doveo Tisu u vođstvo od 2:1. Nisu se predavali domaćini. U 85. minutu Masalušić je zatresao mrežu gostiju iz Adorjana i postavio konačnih 2:2.

Subotica – Tisa 2:2 (0:0)
Mirkov u 72' (P), Masalušić u 85' za Suboticu, a Milenković u 67' i Živković u 77' minutu za Tisu.

Stadion: „Nikola Tesla”. Gledalaca: 150. Sudija: Đumić (Bačka Topola)
Žuti kartoni: Vojnić, Todorović, Ivić (Subotica), Živković, Tandari, Bator (Tisa)

SUBOTICA: Kumozec, Jukić, Masalušić, Đuranović (Todorović), Ilovac, Vukov (Dragić), Drčelić (Ivić), Mirkov, B. Nikšić, Benjak, N. Vojnić.

TISA: Tripković, Maslovara, Bator, A. Đeri, Vojvodić, Tandari, Baštovanov, Živković, Milenković, Plavšić (Radulović), Nađ.

Igrač utakmice: Živković

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3711
Povezane teme

fudbalski klub subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.