Komentara: 0
Pregleda: 7843

FK "Spartak Zlatibor voda" savladao FK "Bačka Topola"

12.07.2012. u 20:38h
Fudbaleri Spartak Zlatibor vode slavili su u prvoj pripremnoj utakmici za novu sezonu savladavši ekipu Bačke Topole sa 1:0 golom Kovačevića u 50. minutu susreta.
FK "Spartak Zlatibor voda" savladao FK "Bačka Topola"

Zoran Milinković, šef struke Subotičana, meč je počeo sa kombinovanim sastavom u kojem su falili mnogi standardni ptrvotimci iz prošle sezone. Prvu priliku na utakmici propustio je Despotović u 5. minutu susreta šutem sa distance, nakon čega su usledila još dva dobra šuta prvo Kovačevića zatim i Milivojeva. Bačka Topola je mogla da povede sredinom prvog poluvremena, ali Duljahi propušta šansu. Pred kraj poluvremena u 42. minutu Đukanović propušta najbolju priliku za domaće, nakon čega su usledila dva opasna napada Spartaka u samom finišu prvog dela. Prvo je Joksimović nabacio pred gol Topole, gde Šarac glavom gađa tik preko gola da bi u poslednjim sekundama Despotović oštrim šutem pogodio prečku.

U nastavku utakmice usledile su promene u obe ekipe. Subotičani su zaigrali brže i već nakon pet minuta igre došli do prednosti. Đurđević je primio loptu po desnoj strani, proigrao Kovačevića koji preciznim šutem pogađa za vodstvo Spartak Zlatibor vode od 1:0. Samo par minuta kasnije Bokić glavom tuče pored gola. Pred sam kraj susreta Bjedov je krenuo u solo prodor gde biva oboren na 17 metara, Milivojev je izveo slobodan udarac ali golman Bačke Topole je uspeo da sačuva svoju mrežu.

Bačka Topola, gledalaca: oko 300. Sudija: Novak Simović, pomoćnici: Vladimir Nikolić i Jelena Banjeglav. Strelac: Kovačević 50. min (Spartak Zlatibor voda)

Bačka Topola: Kronić Dejan, Boroš Tamaš, Veselinović Mladen, Dragić Boban, Stanišić Dušan, Kosović Nikola, Đukanović Srđan, Ninković Vuki, Đorović Marko, Duljahi Senad, Žmukić Boris. Igrali su još: Majer Dražen, Jovetić Aleksandar, Savić Predrag, Aleksandrić Živko, Milovanović Boban, Bojović Uroš, Martinović Milan, Rakić Darko, Dopuđa Đorđe, Dudaš Daniel, Hajagoš Tamaš i Ceran Marko.

Spartak Zlatibor voda: Mirković Nikola, Joksimović Milan, Adamović Goran, Antonić Goran, Farkaš Danijel, Kovačević Aleksandar, Šarac Dino, Vojvodić Milan, Đorđević Stefan, Despotović Đorđe, Milivojev Miljan. Igrali su još: Stijaković Nikola, Bokić Miloš, Ljubenović Miljan, Bjedov Bojan, Dae Yun Seo, Đurđevic Fahrudin i Mezei Nebojša.

FK "Spartak Zlatibor voda" savladao FK "Bačka Topola"

FK "Spartak Zlatibor voda" predstavio novi stručni štab

FK “Spartak Zlatibor voda” danas je predstavio novi stručni štab za predstojeću sezonu.Kako je već poznato prvi trener ostao je Zoran Milinković, dok će pomoćnik prvog šefa struke biti Marko Perović.Za kondiciju plavih kolubova zadužen je Zoran Ivanović.Subotički fudbaleri juče su odigrali I prvi kontrolni meč u Bačkoj Topoli protiv istoimenog tima i slavili minimalnim rezultatom 1:0.Zoran Milinković odlučio se za kombinovani sastav u kojem su falili mnogi standardni ptrvotimci iz prošle sezone.

Na mesto sada već bivšeg trenera golmana Mustafe Peštalića postavljen je Vladan Radača nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, sada poznati I priznati trener sa bogatim iskustvom. Trenersku karijeru započeo u FK Rad da bi nakon toga radio u Sartidu, zatim u Grčkoj u Arisu i Kastoriji, Radničkom iz Niša, Crvena Zvezda, Mladi Radnik, Bežanija,  usput i kao trener golmana u mladoj reprezentaciji SR Jugosslavije. Poslednjih šest godina trenerskim poslom se bavio na Kipru u FK Etnikos.

Na Zlatibor Zoran Milinković povešće 25 igrača I tri golmana.Planirano je da se u toku dvonedeljnih priprema na Zlatiboru odigra više prijateljskih utakmica.

Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 7843
Povezane teme

fudbalski klub spartak

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.