Komentara: 5
Pregleda: 6517

FK "Spartak Zlatibor voda" okuplja tim pred početak priprema na nastavak sezone

08.01.2013. u 13:12h
FK "Spartak" je polusezonu završio na sredini, na osmom mestu Jelen superlige sa 22 osvojena boda, postigao je 21 a primio 16 golova. Ispao je u četvrtfinalu Kupa Srbije tako da je apsolutno fokusiran na nacionalno prvenstvo i što bolji plasman. Pripreme za nastavak sezone počinju prozivkom 9. januara i prva faza će biti završena u Subotici.
FK "Spartak Zlatibor voda" okuplja tim pred početak priprema na nastavak sezone

Fudbalski klub "Spartak Zlatibor voda" je za sutra (9. januar) na Gradskom stadionu u Subotici zakazao prozivku igrača za pripreme koje će se u prvoj fazi održati u Subotici, nakon čega će se u poslednjim danima januara preseliti u toplije krajeve gde će u dve nedelje izbrusiti formu u cilju što bolje pripreme za drugi dela sezone i borbe za gornji deo tabele (prva 4 mesta) i borbu za izlazak u evropska takmičenja.

Direktor kluba Dragan Đorđević kaže da kao opcije za pripreme imaju Budvu i Antaliju (TR): - "Mnogo toga zavisi od prelaznog roka. Ako budemo uspeli da prodamo nekog igrača sigurno ćemo otići u Antaliju, iako u Crnoj Gori imamo aranžman za 15.000 evra. Naša ekspedicija ne bi brojala više od 35 ljudi"

Uskoro na pripreme kreću i kadeti i pioniri, oni će trenirati na Zlatiboru.

Spisak igrača (seniori) koji su pozvani za pripreme za nastavak sezone 2012/2013 su: Branimir Aleksić, Nikola Stijaković, Nikola Mirković, Nikola Ićitović, Goran Antonić, Danijel Farkaš, Siniša Stevanović, Nebojša Mezei, Miloš Bokić, Stefan Antonijević, Goran Adamović, Vidak Bratić, Dino Šarac, Nikola Popara, Branimir Jočič, Marko Jondić, Aleksandar Kovačević, Vladimir Torbica, Miljan Ljubenović, Milan Vojvodić, Slobodan Novaković, Fahrudin Đurđević, Marko Adamović, Miljan Milivojev, Đorđe Despotović, Nemanja Čović, Aleksandar Nosković, Đorđe Antonić

http://www.fkspartakzlatiborvoda.com
http://www.facebook.com/FCSpartakZV

Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 6517
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

spartak zlatibor voda

pripreme spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.