Komentara: 5
Pregleda: 4388

FK "Spartak" predstavio pojačanja

03.09.2015. u 17:00h
Izvor: RTV City
Fudbalski klub "Spartak" predstavio je pojačanja za nastavak sezone. Tokom prelaznog roka u subotičkom superligašu bili su veoma aktivni pa se u plavi belom taboru našlo čak osam novih imena.
FK "Spartak" predstavio pojačanja

Na poziciju levog veznog stigao je Dušan Pešić koji je prethodno branio boje Mladosti iz Lučana.

Poslednjeg dana prelaznog roka u klub je došao tridesetogodišnji centarfor Bojan Božović koji je poslednji angažman imao u Saudijskoj Arabiji.

Povratnik u ekipu Spartaka je Janko Tumbasević koji je stigao iz novosadske Vojvodine i takođe spada u red iskusnijih igrača. Iz čačanskog Borca stigao je Milan Jokić, a iz mađarskog Pečuja Eke Uzoma.

Poziciju štopera i zadnjeg veznog pokriva Marko Klisura koji dolazi iz FK Novi Pazar. Miloš Bogunović potpisao je ugovor na godinu dana.Igra na poziciji krilnog napadača, poseduje značajno iskustvo a u redove Spartaka stigao je iz Donjeg Srema.

Iz Viljareala je došao Ermin Alić koji je potpisao ugovor na tri godine. Svi igrači ističu da su spremni i u trenažnom procesu a ambicije su ulazak ekipe u play-off.

Nakon osam odigranih kola Spartak je jedanaesti na tabeli sa devet osvojenih bodova  a naredni meč igra dvanaestog septembra protiv Rada na Banjici.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 4388
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.