Komentara: 4
Pregleda: 4401

FK "Đurđin" obeležio 51 godinu postojanja prvom međunarodnom utakmicom na svom terenu

20.04.2015. u 16:26h
Izvor: Subotica.com
U sklopu proslave godišnjice kluba u nedelju, 19. aprila, u Đurđinu je odigrana prijateljska utakmica između FK "Đurđin" i FK "Bačalmaš" iz Mađarske.
FK "Đurđin" obeležio 51 godinu postojanja prvom međunarodnom utakmicom na svom terenu

Ovo je prva međunarodna utakmica na domaćem terenu u 51 godinu dugoj istoriji FK "Đurđin".

Saradnja između ova dva kluba je započela u februaru 2015. godine kada je u Bačalmašu odigrana prva  prijateljska utakmica između ova dva kluba.

Na druženju koje je upriličeno ovim povodom nakon utakmice, predsednik FK "Đurđin" Nedeljko Horvat se zahvalio gostima na dolasku i izrazio nadu da će utakmice između ova dva kluba postati tradicionalne i da će se saradnja još više učvrstiti i unaprediti.

Da se neće završiti sve na "diplomatskom nivou" pokazuje sledeća akcija koja će biti održana već 2. maja kada će selekcija mlađih kategorija FK "Bačalmaš" (2000. godište), na poziv rukovodstva fudbalskog kluba iz Đurđina, učestvovati na tradicionalnom turniru “JOKA”.

Turnir će se održati zahvaljujući pomoći Pokrajinskog sekretarijata za sport zahvaljujući kojem će biti obezbeđene nagrade i prigodni pokloni za sve učesnike.

FK "Đurđin" - FK "Bačalmaš"  4:4 (2:1)

ĐURĐIN: Beneš, Romak, Vuković, Šomođi, Predojević, Panić, Stantić, Spremić, Majlat, Matković, Bašić. Trener: Skenderović Davor. Strelci:  Matković, Stantić, Bašić, Vuković.

BACSALMAS PVSE: Semaši, Gujaš, Ivanišević, Rotflug, Farkaš, Nemet, Ješić, Stojanović, Anđelić, Gašpar, Savulj.  Igrali su još:  Eker, Harmaci, Biro, Đonki, Majoroš, Fajsi. Trener: Florin Nenad. Strelci: Anđelić (2), Đonki, Majoroš.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 4401
Povezane teme

fudbalski klub đurđin

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.