Komentara: 5
Pregleda: 2912
Foto

Finski ambasador u poseti Subotici

19.11.2014. u 15:02h
Izvor: RTV City
Gradonačelnik Subotice Jene Maglai sa saradnicima sastao se danas sa delegacijom Republike Finske koju je predvodio ambasador Peka Orpana u društvu predstavnika nekoliko finskih kompanija.
Finski ambasador u poseti Subotici

Glavne teme razgovora ticale su se privrednih kretanja u našoj zemlji, kao i o mogućnosti nastupa kompanija iz ove zemlje na srpskom tržištu.

Gradonačelnik Maglai je istakao zadovoljstvo današnjom posetom ambasadora i mogućnošću njegovog upoznavanja sa samim gradom, ali i privrednim potencijalima Subotice. Podsetio je da finske kompanije nisu u velikoj meri prisutne na srpskom tržištu, ali da ih ima u zemljama u regionu što pruža mogućnost uspostavljanja intenzivnije privredne saradnje.

Ambasador Peka Orpana naglasio je da je razgovor sa gradonačelnikom prošao u prijatnoj i radnoj atmosferi, i da se najviše razgovaralo o mogućnosti dolaska finskih kompanija na naše tržište. Ambasador je podsetio da je nekoliko investicija od strane finskih kompanija ove godine realizovano u Srbiji.

Izvor: RTV City
Ambasador Finske u poseti Subotici Ambasador Finske u poseti Subotici Ambasador Finske u poseti Subotici Ambasador Finske u poseti Subotici Ambasador Finske u poseti Subotici Ambasador Finske u poseti Subotici Ambasador Finske u poseti Subotici Ambasador Finske u poseti Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 2912
Povezane teme

ambasador finske

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.