Komentara: 3
Pregleda: 6897

Film Beli lavovi u Subotici

27.04.2011. u 01:25h
Novi film glumca, scenariste i režisera Lazara Ristovskog "Beli lavovi" biće premijerno prikazan bioskopskoj publici 27. aprila u Beogradu, a samo dan kasnije i subotička publika će imati priliku da uživa u ostvarenju Lazara Ristovskog.
Film Beli lavovi u Subotici
Pritisnut snovima o boljem i pravednijem životu. Izazvan pričama studenata, đaka, radnika, seljak i poštene inteligencije, koji se teško snalaze u vremenima tranzicije, te neprirodne evolucije društva, pa još na srpski način , glavni junak priče Dile, kome je fabrika otišla pod stečaj , odlučuje da uzme stvar u svoje ruke.

Dile drži vatreni revolucionarni govor i poziva ljude na revoluciju.

„Srbija je umorna od loših vesti i nešto mora da se menja. Mi odavno živimo u kapitalizmu, samo narod još nije o tome obavešten. Zato je april vreme kad cemo početi da svodimo račune. Kao što su beli lavovi ugrožene životinjska vrsta, tako smo i mi ugrožena ljudska vrsta.“

Da li je ovo samo san o revoluciji, ili stvarni poziv na revoluciju videćete u tragi-komičnom filmu BELI LAVOVI. Dile na kraju filma peva RADNIČKI REP u kome su svi odgovori. Lazar Ristovski i kao glumac i kao reditelj, na zadovoljstvo gledalaca, ponovo pokazuje da je u punoj formi.

Režija: LAZAR RISTOVSKI
Uloge: LAZAR RISTOVSKI, GORDAN KIČIĆ, HRISTINA POPOVIĆ, VUK KOSTIĆ

Projekcije filma Beli lavovi su 28, 29, 30. aprila; 02, 03 i 04. maja od 20:00h u Bioskopu EuroCinema (Amfiteatar Otvorenog univerziteta)
Cena ulaznice: 200 dinara

Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 6897
Povezane teme

Beli lavovi

prikazivanje filma Beli lavovi

Beli lavovi u bioskopu

Beli lavovi Subotica

bioskop Eurocinema

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.