Komentara: 2
Pregleda: 2522

"Festival mira" za vikend i u Subotici

18.09.2014. u 17:30h
Izvor: RTV City
Međunarodni dan mira, 21. septembar, obeležiće se i u našem gradu, dvodnevnom manifestacijom „Festival mira“, koja će se dešavati predstojećeg vikenda.
"Festival mira" za vikend i u Subotici

Slogan manifestacije glasi „Mir počinje sa tobom“, a program obeležavanja počinje već u subotu 20. septembra u dvorištu bioskopa „Aleksandar Lifka“, gde će se u 11 časova održati likovna radionica za decu pod nazivom Mirovne zastavice, kao i izložba dečjih radova na temu mira. Od 19 časova nastupiće nekoliko subotičkih muzičkih grupa; D ZOO, Sekinhaza i Jolana Brown, a nakon kojih bend Josipa A Lisac iz Novog Sada i muzički sastav Multietnička atrakcija iz Beograda.

U nedelju 21. septembra od 19 časova, takođe u dvorištu bioskopa Lifka održaće se koncert grupe Paniks, i projekcija filma „Mirotvorci“ u kojem reditelj Džeremi Gili, jedan od inicijatora obeležavanja Dana mira, razgovara sa Premom Ravatom. Organizator Festivala mira u Subotici je preduzeće za proizvodnju, preradu i promet zdrave hrane „Suncokret“. Ulaz na sve programe je besplatan.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2522
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.