Komentara: 17
Pregleda: 5617

Euro Petrol donirao cisternu goriva u vrednosti 1,5 milion dinara

24.05.2014. u 10:43h
Izvor: Subotica.com
Kompanija Euro Petrol jedna je od mnogobrojnih domaćih kompanija koje su se uključile u akciju podrške i pomoći ugroženom stanovništvu sa poplavljenih područja. U sklopu svojih društveno odgovornih aktivnosti ova kompanija je pre par dana donirala jednu cisternu goriva u vrednosti od 1.500.000 dinara
Euro Petrol donirao cisternu goriva u vrednosti 1,5 milion dinara

Kompanija Euro Petrol iz Subotice, članica Lion grupe, svoj doprinos u borbi sa elementarnom nepogodom koja je ugrozila živote stotina hiljada građana centralne, južne i zapadne Srbije dala je kroz dostavljanje materijalne pomoći, za prvu ruku, u vidu pogonskog energenta evro dizela u količini od 10.000 litara, u visini od 1,5 milion dinara tržišne vrednosti.

Svoju društvenu odgovornost kompanija Euro Petrol pokazala je dugogodišnjim aktivnostima što kroz sponzorstvo, što kroz materijalne i novčane donacije za više organizacija, ustanova, ali i građana, a neki od njih su Gradski muzej, HKC "Bunjevačko kolo", OŠ "Kizur Ištvan", Opšta bolnica, društvo za rad sa disleksičnom decom, Rotari klub, kroz sponzorisanje subotičkih biciklista na međunarodnom nivou, sponzorisanje Gabora Sagmajstera na Dakar reliju, trkama u Abu Dabiju i na lokalnim trkama, stipendiranje studenata sa Građevinskog fakulteta u Subotici i zaposlenje tih studenata u kompaniji nakon završenih studija, kao i kroz višegodišnju podršku održavanju opštinskih takmičenja iz matematike.

Kako kažu u kompaniji Euro Petrol, program pomaganja će se sigurno nastaviti i u narednom periodu kako lokalnoj zajednici, tako i svima kome je u datom trenutku pomoć preko potrebna.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 17
Pregleda: 5617
Povezane teme

europetrol

poplava

donacija

donacija ugroženima od poplava

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.