Komentara: 0
Pregleda: 3462

Ekološka ulica privukla Subotičane

07.06.2011. u 18:22h
Izvor: RTV Yueco
Ekološka ulica privukla Subotičane

Juče je otvorena Ekološka ulica ispred Gradske kuće. Subotičani u šetnji kroz nju imali su priliku da se upoznaju sa radom lokalne samouprave, preduzeća, nevladinih organizacija, rasadnika i drugim ustanovama koje se bave zaštitom životne sredine. Ekološke organizacije imale su priliku da se prezentuju preko promotivnog materijala. Ekološka ulica je otvorena povodom 5.juna Svetskog dana zaštite životne sredine.

Ekološka ulica juče je privukla naše najmađe sugrađanje. Najviše im se dopao štand Zološkog vrta Palić, kao i zabavni program.

Kao i ranijih godina najposećeniji štand bio je Zološkog vrta na Paliću. Za razliku od predhodnog perioda kada su donosili zmije, tarantule guštere kako bi podstakli naše najmlađe da zavole teraristiku, juče su organizovali zanimljivu igricu. Deca su trebala da zavuku ruku u kutiju, opipaju životinju i pogode koja je . Ukoliko su pogodili šta se krije u svih pet kutija dobili su i poklon.

Obeležavajći Svetski dan zaštite životne sredine juče je grad pripremio građanima ekološku ulicu. Posetioci su i ove godine imali priliku da pišu ekološke slogane i poruke. Ekološke organizacije su imale priliku da se predstave preko promotivnih materijala, kao i raznih zabavnih igara iz kojih su građani više saznali iz oblasti ekologije.

Ekološka ulica je upriličena ispred Gradske kuće kod Plave fontane od 18 do 20 časova. Organizatori su zadovolji Ekološkom ulicom.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3462
Povezane teme

zološki vrt Palić

Grad Subotica

gradska kuća

ekološka ulica

subotičani

subotičanke

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.