Komentara: 0
Pregleda: 1857

Džudisti Spartaka osvojili 6 medalja na 3 turnira

21.11.2015. u 10:25h
Izvor: Subotica.com
I protekli vikend bio je uspešan za Spartakove džudiste. Sa svojim sekcijama Bajmok i Čantavir Spartak je učestvovalo se na međunarodnom turniru u Temerinu, zatim na prvenstvu Vojvodine u Zrenjaninu, a rezultat je stigao i iz glavnog grada Česke.
Džudisti Spartaka osvojili 6 medalja na 3 turnira

Na međunarodnom Kupu "Yama-Arashi" učestvovalo je 300 takmičara iz 30 klubova, a za Spartak su bronzane medalje osvojili Nikolina Tatalović, Stefan Bastić i Aron Bozik, dok je Olah Tibor osvojio srebrnu medalju.

Na prvenstvu Vojvodine za najmlađi uzrast učestvovalo je 219 takmičara iz svih vojvođanskih klubova. Zapaženi rezultat za Spartak je ostvario Relja Nagulić osvojivši bronzanu medalju nakon što je imao čak sedam borbi, što je po rečima trenera izuzetan slučaj na turnirima ili prvenstvima za najmlađe. Iz kluba napominju da je pored ove medalje propušteno nekoliko prilika čime bi ovaj lep rezultat bio još i bolji. Ekipu su predvodili Vladimir Tanasković, Robert Marton, Atila Radvanski i Dušan Bartaloš.

Istog vikenda je u Pragu održano Otvoreno prvenstvo Češke za veterane, na kojem je u sastavu reprezentacije Srbije nastupio i trener Spartaka Milan Bogić koji je osvojio bronzanu medalju i tako po peti put zaredom bio na postolju na ovom prvenstvu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1857
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.