Komentara: 0
Pregleda: 1622

Džudisti Spartaka na Međunarodnom turniru u Sremskoj Mitrovici

23.09.2014. u 16:22h
Izvor: Subotica.com
Džudo klub "Spartak" proteklog vikenda učestovao je na XX Međunarodnom džudo turniru "Lačarak Open 2014" u Sremskoj Mitrovici. Turnir koji je bio odlično organizovan okupio je 321 takmičara iz 33 kluba. Učešće su uzele i ekipe iz Republike Srpske.
Džudisti Spartaka na Međunarodnom turniru u Sremskoj Mitrovici

Džudo klub "Spartak" predstavljali su takmičari sekcije Spartak Bajmok, koji su i ovog puta izašli sa podmlađenim sastavom, sa borcima kojima je ovo tek treće takmičenje i u ozbiljnoj konkurenciji "u borbama" napravili odličan rezultat i sakupili nova iskustva.

Treća mesta i bronzane medalje osvojile su takmičarke Ana Stefković (do 28kg) i Anja Marković (do 44kg) u poletarkama. Značajan napredak u borbama prikazali su David Varadi Lenđel (do 25kg) i Nikolina Pavić (do 22kg).

U klubu smatraju da se ovim rezultatom pokazuje potencijal već i kod najmlađih polaznika i da se sasvim sigurno vremenom može očekivati još lepih rezultata.

Ekipu je predvodio trener Vladimir Tanasković.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1622
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.