Komentara: 0
Pregleda: 1662

Džudisti Spartaka i pored dosta problema osvojili tri medalje

07.10.2015. u 17:36h
Izvor: Subotica.com
Džudisti Spartaka učestvovali su na memorijalu "Željko Nikolić" održanom u nedelju u Bečeju. Na ovom međunarodnom turniru nastupilo je 414 takmičara iz 54 kluba iz 7 evropskih država.
Džudisti Spartaka i pored dosta problema osvojili tri medalje

Turnir je posebno jak u klasi kadeta gde se i novčane nagrade dele za prva dva mesta. Spartak je na ovom memorijalu učestvovao sa sekcijom "Bajmok" čiji su takmičari tom prilikom osvojili ukupno tri medalje, dve bronzane i jednu srebrnu.

Na memorijalu "Željko Nikolić" u Bečeju medaljama su se okitili srebrna Milica Nestorović i bronzani Jugoslav Kaćanski i Nikolina Pavić. Uspeh Milice Nestorović je utoliko veći ako se pomene da je nastupila pod jakim gripom, ali bez obzira i na to uspela je da ostvari odličan rezultat i nastavi seriju dobrih nastupa.

Po rečima trenera Milana Bogića sveukupno gledano ovo je nešto slabiji rezultat od očekivanog, delom zbog virusa koji je poremetio nastup pojedinim takmičarima, ali bilo je i onih kojima nije bio dan za borbu i koji nisu ispunili očekivanja.

Na turniru u Bečeju ekipu su predvodili treneri Vladimir Tanasković i Milan Bogić.

Naredno takmičenje koje očekuje džudiste Spartaka je "Trofej Beočina" koji je na programu naredne subote u sedištu južnobačkog okruga.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1662
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

milan bogić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.