Komentara: 1
Pregleda: 2539

Dve zlatne medalje za strelce SSK "Vojnik"

01.09.2015. u 10:21h
Izvor: Subotica.com
U nedelju u Zrenjaninu odrržano je Prvenstvo Vojvodine u streljaštvu na kojem je učestvova Streljačko streličarski klub "Vojnik" iz Subotice, a koji je sa dve ekipe osvojio dve zlatne medalje.
Dve zlatne medalje za strelce SSK "Vojnik"

Prvenstvo Vojvodine održano je po kalendaru Streljačkog saveza Srbije u disciplinama serijska malokalibarska puška (MK) 40 hitaca ležeći  i MK puška trostav 3X20 hitaca, ''C'' program.

Na ovom atraktivnom takmičenju SSK ''Vojnik'' iz Subotice je napravio odličan rezultata osvojivši dve zlatne medalje, i to u disciplinami MK puška 40 hitaca ležeći ekipno, dok je drugu medalju osvojio Dragoslav Radaković u disciplini MK puška trostav.

Za ekipu SSK "Vojnik" nastupili su: Dragoslav Radaković, Novica Vasić i Eleonora Šalgo. Subotička ekipa je pojedinačno zauzela 4., 5., 7., 13. i 23. mesto, uz napomenu  da su se dve takmičarke, Eleonora Šalgo i Zorica Zadrić, prvi put pojavile na ovom takmičenju, gde su žene inače zastupljene u malom broju.

Vremenski uslovi su zbog visoke temperature bili vrlo nepovoljan faktor za takmičare obzirom na opremu koju koriste na takmičenju, pa i pored toga postignuti su vrlo zavidni rezultati.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2539
Povezane teme

streljaštvo

streljačko streličarski klub vojnik

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.