Komentara: 8
Pregleda: 11369

Dudi Co: "Tragedija" za cene

24.11.2015. u 16:11h
Izvor: Subotica.com
I ove godine Dudi Co u svojim prodavnicama tehnike punim zaletom započinje sa prazničnim ponudama i poručuje: “Crni petak nije baksuzan!”
Dudi Co: "Tragedija" za cene

U nekim delovima sveta “Crni petak” je državni praznik, dok negde zaposleni uzimaju slobodne dane kako bi nesmetano uživali u najluđem šoping danu u godini! Sada je već svuda u svetu poznat dan tzv. “tragedije” cene koji nastupa odmah posle Dana zahvalnosti, donosi radost potrošačima i predstavlja uvod u prazičnu atmosferu i početak sezone kupovine poklona dragim ljudima uoči božićno-novogodišnjih praznika. Sada se već uveliko i kod nas mogu videti običaji da se na ovaj dan cene snižavaju, i to toliko, da ovaj dan predstavlja jedinstvenu priliku za kupovinu!

Dudi Co: "Tragedija" za cene

Prošle godine, kompanija Dudi Co zabeležila je nezapamćeni promet na ovaj dan ponudivši velika sniženja cena u svojim prodavnicama tehnike.

Kako najavljuju iz ove kompanije, ni ove godine Dudi Co neće razočarati svoje kupce. Na Crni petak, ponuda tehike biće jedinstvena i neodoljiva, a ponuda sniženih cena produžiće se i na subotu.

Dudi Co: "Tragedija" za cene

Od ove godine, Dudi Co ima i novost za sve ljubitelje online kupovine jer će u ponedeljak nakon crnog petka u okviru akcije “Cyber ponedeljak” ponuditi sjajne cene za kupovinu na svom web shopu. U SAD-u je porast online prodaje doveo do toga da je ovaj dan, koji je poznat kao najbolji dan u godini za internet prodaju, već šest godina jači od Crnog Petka. Obzirom na porast online prodaje u Srbiji, od 170 odsto u prošloj godini u odnosu na 2013, i predviđeni rast IT tržišta od 8,9 posto u 2015. godini, Dudi Co priprema izuzetne ponude za sve one koji budu kupovali na web shopu, želeći da predstavi sve prednosti Cyber ponedeljka za kupovinu putem interneta!

Izvor: Subotica.com
Sniženje u Dudi Co prodavnicama: pogledajte cene Sniženje u Dudi Co prodavnicama: pogledajte cene Sniženje u Dudi Co prodavnicama: pogledajte cene Sniženje u Dudi Co prodavnicama: pogledajte cene Sniženje u Dudi Co prodavnicama: pogledajte cene Sniženje u Dudi Co prodavnicama: pogledajte cene Sniženje u Dudi Co prodavnicama: pogledajte cene Sniženje u Dudi Co prodavnicama: pogledajte cene
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 8
Pregleda: 11369
Povezane teme

dudi co

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.