Komentara: 12
Pregleda: 14582

Dućan domaće hrane - Svi ukusi tradicije na jednom mestu

19.07.2014. u 23:04h
Izvor: RTV Yueco
Udruženje „Ukusi tradicije“, u saradnji sa preduzećem „Frins“ d.o.o. iz Male Bosne, svečano je danas, u ulici Petra Drapština 18, otvorilo prvi Dućan domaće hrane „Ukusi tradicije“.
Dućan domaće hrane - Svi ukusi tradicije na jednom mestu

U ponudi dućana se nalaze Subotičanima već poznati suhomesnati proizvodi Udruženja „Lemeški kulen“, organski proizvodi Biofarme Mamužić iz Ljutova, dimljeni kravlji sirevi poljoprivrednog gazdinstva Stokuća iz Sombora, kozji sirevi poljoprivrednog gazdinstva Emila Kenjereša iz Malih pijaca, rakije, sokovi, kompoti i kiseli krastavci sa „Majkinog salaša“, med, medovača i medovina pčelarstva „Terek“ iz Feketića, štrudle i sitni kolači „Krancle“ iz Čuruga, slatko i sokovi od malina, kupina, borovnica iz Blaca, ajvar iz Brusa itd.

Svakog četvrtka i subote u ponudi Dućana domaće hrane „Ukusi tradicije“ će biti i organski proizvedeno povrće i voće Bioframe Mamužić iz Ljutova.

Izvor: RTV Yueco
Otvaranje dućana domaće hrane "Ukusi tradicije" Otvaranje dućana domaće hrane "Ukusi tradicije" Otvaranje dućana domaće hrane "Ukusi tradicije" Otvaranje dućana domaće hrane "Ukusi tradicije" Otvaranje dućana domaće hrane "Ukusi tradicije" Otvaranje dućana domaće hrane "Ukusi tradicije" Otvaranje dućana domaće hrane "Ukusi tradicije" Otvaranje dućana domaće hrane "Ukusi tradicije"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 14582
Povezane teme

sajam ukusi tradicije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.