Komentara: 23
Pregleda: 4053

DS: Poigravanje džepom Subotičana

05.02.2016. u 15:46h
Izvor: GrO Demokratska stranka (DS)
Saopštenje Gradskog odbora Demokratske stranke Subotica prenosimo u celosti.
DS: Poigravanje džepom Subotičana

Nakon jučerašnje odluke Skupštine grada, za korisnike usluga „Subotičke toplane“ ponovo se uvodi naplata za fiksni i varijabilni deo i to po cenama koje su važile pre izmene tarifnog sistema.

Kada je krajem 2014. godine prekomponovana gradska vlast ukidala sada opet važeći dvotarifni sistem obračuna toplotne energije i uvodila novi, Gradski odbor Demokratske stranke je upozoravao na posledice koje će tadašnja odluka imati po standard građana.

Izmenom tarifnog sistema gradska vlast je tada praktično uvela povećanje cene grejanje iako je cena gasa pala, kompletna toplovodna mreža rekonstruisana i time gubici najvećim delom eliminisani i primarni troškovi funkcionisanja smanjeni.

Dva meseca pred izbore gradska vlast je vratila stari sistem obračuna i cene. Demokratska stranka pita odgovorne ko će obeštetiti građane koji su preplatili grejanje u ovoj i prošloj grejnoj sezoni. Da li će neko odgovarati zbog nestručnosti i neodgovornog poigravanja na štetu građana.

Izvor: GrO Demokratska stranka (DS)
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 23
Pregleda: 4053

Povezane vesti

Povezane teme

subotička toplana

toplana subotica

demokratska stranka Subotica

DS Subotica

grejanje

cene grejanja

gradska toplana

računi za grejanje

daljinsko grejanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.