Komentara: 37
Pregleda: 3682

DS: Da li gradska vlast može biti besramnija?

29.07.2014. u 16:02h
Izvor: Demokratska stranka (GrO Subotica)
Saopštenje Informativne službe Gradskog odbora Demokratske stranke prenosimo u celosti
DS: Da li gradska vlast može biti besramnija?

Gradska vlast na čelu sa Jeneom Maglaiem juče je demonstirala građanima Subotice potpuno novu vrstu arogancije i bahatosti.

Niko se do sada  građanima Subotice  nije tako otvoreno narugao kao kabinet Jenea Maglaia koji je objavio da je „gradska vlast uvela prvi korak ka racionalizaciji Gradske uprave”,  tako što je umesto dosadašnjih 6 uvela 10 sekretarijata.

Juče je Jene Maglai otvorio potpuno novu stranicu u istoriji beščašća. Još niko nije tretirao građane Subotice na taj način. Bez obraza, stida i srama.

Gospodinu Maglaiu smo, stoga, dužni da poručimo da ako već svakom građaninu Subotice uzima kroz porez deo plate i naplaćuje i porez na imovinu i razne druge namete, da je dužan da građane barem ne vređa tvrdeći da je 10 sekretarijata “racionalnije i  jeftinije od dosadašnjih 6 sekretarijata”.

Ne očekujemo od Jenea Maglaia nikakav rezultatat. Ni pozorište, ni banju na Paliću, ni Zelenu fontanu, ni nove investitore, ni nova radna mesta. Ništa ne očekujemo.

Samo ga molimo da prestane da vređa građane Subotice na ovako bezočan i beščastan način.

// kraj saopštenja

Izvor: Demokratska stranka (GrO Subotica)
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 37
Pregleda: 3682
Povezane teme

demokratska stranka Subotica

DS Subotica

Demokratska stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.