Komentara: 52
Pregleda: 53800

Dramatična akcija hapšenja u ulici Arsenija Čarnojevića

01.08.2014. u 14:28h
Izvor: Subotica.com
Za sada javnosti nepoznati muškarac uhapšen je, u dramatičnoj akciji specijalnih policijskih jedinica, u zgradi u ulici Arsenija Čarnojevića 44, ali policija još uvek nije otkrila identitet privedenog.
Dramatična akcija hapšenja u ulici Arsenija Čarnojevića

Jake policijske snage, sa šest džipova i nekoliko patrolnih automobila su, oko 11,30 časova opkolili zgradu, nakon čega je, kako očevici kažu, više od 20 maskiranih policajaca, sa pancirima i naoružani dugim cevima, upalo u zgradu. Nepunih pet minuta kasnije, iz zgrade su izveli krupnijeg muškarca u beloj majici, stavili ga u jedan od džipova i velikom brzinom napustili lice mesta.

Radnici i posetioci obližnje kladionice kažu da se sve odigralo munjevitom brzinom.

- Videli smo da se nasred puta zaustavlja šest džipova. Krenuo sam da izađem ispred da vidim šta se dešava, kada mi je maskirani policajac, koji je izašao iz jednog od vozila, pokazao da se vratim unutra i zatvorim vrata. Isto su učinili i sa radnicima okolnih poslovnih prostora. Nakon svega nekoliko minuta izveli su jednog muškarca, ali mu je glava bila spuštena i nisam uspeo da vidim da li mi je poznat – kaže jedan od posetilaca kladionice.

U Policijskoj upravi Subotica nisu želeli da otkrivaju identitet uhapšenog muškarca, i rečeno nam je da ćemo sve potrebne informacije dobiti kada se stvore uslovi za to.

Dramatična akcija hapšenja u ulici Arsenija Čarnojevića

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 52
Pregleda: 53800
Povezane teme

Policija Subotica

hapšenje

žandarmerija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.