Komentara: 10
Pregleda: 6636

Dragan Simović najozbiljniji kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Vojvodine

04.12.2014. u 20:06h
Izvor: Subotica.com
Dragan Simović, preduzetnik iz Subotice i aktuelni predsednik Fudbalskog kluba "Spartak", mogao bi za desetak dana da postane prvi čovek pokrajinskog fudbalskog saveza. Predsednički izbori zakazani su za 16. decembar, a Simovića je podržao Izvršni odbor FSV.
Dragan Simović najozbiljniji kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Vojvodine

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Vojvodine podržao je danas kandidaturu prvog čoveka Spartaka Dragana Simovića za predsednika te organizacije.

Simovićev protivkandidat biće Predrag Đurović, dok je Marjan Rnić odustao od kandidature za mesto predsednika FS Vojvodine.

Taj stav IO preneo je vršilac dužnosti predsednika FSV Uroš Milojković, koji je naveo da je na današnjoj sednici utvrđena lista kandidata za predsedničke izbore, zakazane za 16. decembar.

"Na listi su bila tri zvanična predstavnika, Dragan Simović, Marjan Rnić i Predrag Đurović, a na današnjoj glavnoj sednici Rnić je odustao od kandidature, te se lista kandidata svela na Simovića i Đurovića. Ono što je važno, Izvršni odbor je dao podršku kandidaturi Dragana Simovića‘’, rekao je Milojković, a prenosi FK "Spartak".

Dragan Simović najozbiljniji kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Vojvodine

Skupština FSV je 7. novembra u Novom Sadu usvojila ostavku dosadašnjeg predsednika Ratka Borovnice, koji je sve svoje ingerencije preneo na potpredsednika Uroša Milojkovića.

U slučaju Simovićevog imenovanja na čelo ove organizacije, njegova funkcija u Spartaku će biti dodeljena nekom drugom, s obzirom da bi u novonastaloj situaciji postojao očigledan sukob interesa.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 10
Pregleda: 6636

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

dragan simović

fudbalski savez vojvodine

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.