Komentara: 35
Pregleda: 6518

Donesena Odluka o raspuštanju GrO SPS i imenovanju Privremenog rukovodstva

01.11.2014. u 14:24h
Izvor: GrO Socijalistička partija Srbije (SPS)
Privremeno rukovodstvo Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije izdalo je saopštenje koje prenosimo u celosti.
Donesena Odluka o raspuštanju GrO SPS i imenovanju Privremenog rukovodstva

Na osnovu člana 52. Statuta Socijalističke Partije Srbije, a na predlog Pokrajinskog odbora u Vojvodini i Predsedništva Socijalističke Partije Srbije, Izvršni odbor Glavnog odbora  na 15. Sednici održanoj 25.10.2014. godine u Beogradu doneo odluku o raspuštanju organa i imenovanje Privremenog rukovodstva Socijalističke partije Srbije u Subotici.

Raspušta se Gradski odbor, Izvršni odbor Gradskog odbora i Mesni odbori u Subotici i imenuje se Privremeno rukovodstvo na čelu sa Nebojšom Crnogorcem.

Dana 29.10.2014. godine održana je prva Konstitutivna Sednica Privremenog  rukovodstva Socijalističke partije Srbije u Subotici. Na Sednici su verifikovani mandati Privremenog rukovodstva i imenovano je Radno telo.

Zadatak Privremenog rukovodstva je da: preuzme rukovođenje partijom, da sprovodi tekuću političku aktivnost SPS-a na nivou grada, priprema predloge dokumenata SPS-a na nivou grada, da sprovede izbore u partiji Gradske organizacije kao i da organizuje Gradsku Izbornu konferenciju i da izabere organe partije.

// kraj saopštenja

Izvor: GrO Socijalistička partija Srbije (SPS)
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 35
Pregleda: 6518

Povezane vesti

Povezane teme

sps

sps subotica

socijalistička partija srbije

nebojša crnogorac

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.