Komentara: 1
Pregleda: 2484

Donacija za Udruženje slepih i slabovidih

24.04.2014. u 18:29h
Izvor: RTV Yueco
U Gradskoj kući, predstavnici Udruženja slepih i slabovidih Subotica i Apoteke „Goodwill“, svečano su potpisali Ugovor o poslovnoj saradnji. Apoteka „Goodwill“ se obavezala da će ovom Udruženju, na godišnjem nivou, donirati iznos od 200.000 dinara, kojim bi se obezbedili uslovi za organizaciju sportskih i kulturno-umetničkih aktivnosti.
Donacija za Udruženje slepih i slabovidih

Prema rečima predsednika Udruženja slepih i slabovidih, ova saradnja će članovima udruženja omogućiti da nadomeste sredstva koja su neophodna za funkcionisanje, jer nadležno ministarstvo ne pokazuje razumevanje za potrebe invalidnih udruženja.

Ugovor udruženja sa privatnom apotekarskom ustanovom je prvi ovakve vrste u Srbiji.

Donacija u iznosu od 200.000 dinara, će omogućiti članovima Udruženja da sprovedu godišnji plan organizacije rekreativno-sportskih i kulturno-umetničkih aktivnosti.

Udruženje slepih i slabovidih, okuplja članove sa teritorije Subotice, Kanjiže, Bačke Topole i Malog Iđoša. Od ukupno 770 članova, 4 odsto čine deca do 7 godina starosti, dok 32 odsto čine mladi do 27 godina.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2484
Povezane teme

apoteka goodwill

udruženje slepih i slabovidih subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.