Komentara: 7
Pregleda: 3895

Donacija subotičkoj bolnici za pomoć migrantima

29.07.2015. u 15:49h
Izvor: Subotica.com
Zbog humanitarne krize koja preti Srbiji zbog velikog broja azilanata, Hemofarm Fondacija odlučila je da uputi pomoć Opštoj bolnici Subotica koja brine o azilantima na sabirnim punktovima na severu zemlje.
Donacija subotičkoj bolnici za pomoć migrantima

Reč je donaciji vrednoj više od pola miliona dinara koja obuhvata lekove i hitna higijenska sredstva i koja se realizuje uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje i socijalna pitanja sa ciljem poboljšanja teških uslova u kojima borave azilanti i podizanja stepena njihove zdravstvene zaštite.

Uručenje donacije izvršiće se u petak, u 12 časova u subotičkoj bolnici i njoj će prisustvovati dr Goran Bićanin, direktor Opšte bolnice Subotica, Aleksandar Vulin, ministar za rad, zapošljavanje i socijalna pitanja i Sanda Savić, direktorka korporativnih poslova i komunikacija Hemofarma.

Hemofarm Fondacija nastoji da konkretnim delima unapredi doprinese boljitku svih članova zajednice.  Za 21. godinu rada, Fondacija je u više od 1650 aktivnosti donirala više 10 miliona evra.  Međunarodno znanje i iskustvo koje Hemofarm i STADA primenjuju dajući veliki značaj društveno odgovornom poslovanju, doprinose da se najbolja evropska i svetska praksa primenjuje u Srbiji.

Donacija subotičkoj bolnici za pomoć migrantima

Donacija subotičkoj bolnici za pomoć migrantima

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 3895

Povezana vest

Povezane teme

Humanitarna akcija

humanitarna pomoć

opšta bolnica

migranti

prva pomoć

donacija

donacija bolnici

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.