Komentara: 1
Pregleda: 4430

Donacija odeljenju pedijatrije Opšte bolnice

23.12.2013. u 15:59h
Izvor: RTV City
Opštoj bolnici Subotica, Odeljenju pedijatrije, danas je uručena donacija. U pitanju su LED televizor i DVD plejer koje je obezbedilo Javno komunalno preduzeće "Subotičke pijace".
Donacija odeljenju pedijatrije Opšte bolnice

Televizor je postavljen u čekaonicu, a prema rečima načelnice odeljenja, doktorice Katje Puleve, pored zabavnog sadržaja i omiljenih crtaća naših najmlađih sugrađana, emitovaće  se i obrazovni sadržaj koji obuhvata  razne filmove i kratke savete lekara.

Tokom godine odeljenje pedijatrije dobilo  je brojne donacije, kako radnih organizacija, školskih ustanova tako i pojedinaca iz zemlje i inostranstva, na kojima je dr. Puleva izrazila zahvalnost.

Novogodišnji paketići, plišane igračke, 3D televizor, muzička linija, stolice , frižider, opremanje lekarske ordinacije na odeljenju samo su neke od donacija. Očekivana aparatura bi trebala uskoro da stigne kroz donaciju Rotary kluba,  a od onoga što je još potrebno za dečije odeljenje dr Puleva ističe renoviranje podova i kupatila na 8. spratu subotičke bolnice.

Izvor: RTV City
Donacija odeljenju pedijatrije Opšte bolnice Donacija odeljenju pedijatrije Opšte bolnice Donacija odeljenju pedijatrije Opšte bolnice Donacija odeljenju pedijatrije Opšte bolnice Donacija odeljenju pedijatrije Opšte bolnice Donacija odeljenju pedijatrije Opšte bolnice Donacija odeljenju pedijatrije Opšte bolnice Donacija odeljenju pedijatrije Opšte bolnice
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 4430
Povezane teme

opšta bolnica

bela bodrogi

jkp subotičke pijace

donacija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.