Komentara: 23
Pregleda: 4591

Donacija iz Minhena za Opštu bolnicu

22.03.2013. u 17:34h
Izvor: RTV City
Donacija podrazumeva 25 tona robe koja je najvećim delom namenjena bolnici. Ova pomoć obuhvata medicinsku opremu, 56 bolničkih kreveta, jastuke, noćne ormariće, madrace, nameštaj za kancelarije.
Donacija iz Minhena za Opštu bolnicu

Ovo nije prvi put da Minhen i Bavarski Crveni krst pomažu našem gradu, a gradonačelnik Dulić izrazivši zahvalnost za njihovu nesebičnu pomoć smatra da bi prijatelji našeg grada iz Nemačke trebalo da dobiju priznanja počasnih građana ili Pro urbe.


Modest Dulić, gradonačelnik Subotice

„Teško je pronaći prave reči kojima možemo da se zahvalimo na svemu što grad Miinhen čini za naš u proteklih 13 godina. Postoji lepa i zdrava inicijativa da ljudi koji su zaslužni za ovako dugu saradnju dobiju zvanja počasnih građana.“

Peter Klaper, šef organizacije „Pomoć čoveku u nevolji“ Crvenog krsta u Minhenu, rekao je da ta organizacija pomaže mnogima van Nemačke ali da je u poslednjoj deceniji težište njihovog rada u našem regionu. Ovo je 45-ti konvoj pomoći za Srbiju a Klaper obećava da će se pomoć nastaviti.


Peter Klapper, Crveni krst Minhen

„Ovo je prvi deo naše isporuke. Naredne nedelje ćemo opet doći i donećemo mnogo školskog i kacelarisjkog materijala.“

Izvor: RTV City
Donacija iz Minhena za Opštu bolnicu Donacija iz Minhena za Opštu bolnicu Donacija iz Minhena za Opštu bolnicu Donacija iz Minhena za Opštu bolnicu Donacija iz Minhena za Opštu bolnicu Donacija iz Minhena za Opštu bolnicu Donacija iz Minhena za Opštu bolnicu Donacija iz Minhena za Opštu bolnicu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 23
Pregleda: 4591
Povezane teme

opšta bolnica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.