Komentara: 6
Pregleda: 3574

Donacija crkve gradskoj Bolnici

15.05.2012. u 19:24h
Izvor: RTV Yueco
Donacija crkve gradskoj Bolnici

Opšta bolnica Subotica – služba za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju dobila je putem donacije 47 invalidskih kolica i drugih pomagala koja su neophodna u osposobljavanju lica sa invaliditetom. Donaciju su obezbedili misionari Crkve Isusa Hrista, odnosno Stiv i Šeri Labun, kao i članovi Udruženja “Svitanje”. Ovo je njihova četvrta donacija Opštoj bolnici Subotica.

Crkva Isusa Hrista broji oko 150 miliona članova u preko 100 zemalja sveta. Svi članovi doniraju novac, koji se posle koristi za humana dela i donacije, kao što je ova. 

Posrednik između Crkve i, ovoga puta Opšte Bolnice Subotica je Udruženje “Svitanje” koje je osnovao Vince Jaramazović, koji je i sam 12 godina redovan pacijent službe za rehabilitaciju, i koji je nakon 6 godina nepokretljivosti, ipak stao na noge. 

Iako ova donacija mnogo znači svim pacijentima, u udruženju “Svitanje” napominju da sve osobe koje imaju pomagala, a kojima nisu neophodna, mogu da doniraju ista na odeljenje za rehabilitaciju, jer je njiha svaka donacija dobrodošla.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 3574
Povezane teme

opšta bolnica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.