Komentara: 0
Pregleda: 6542

Dom zdravlja dobio kola Hitne pomoći

30.01.2012. u 13:21h
Izvor: RTV Yueco
Dom zdravlja dobio kola Hitne pomoći

Gerontološki centar je ustupio vozilo Hitne pomoći Domu zdravlja. Dve ustanove imaju odličnu saradnju tako da je u planu da se u Đurđinu pored ambulante otvori i gerontološki klub. U Centru objašnjavaju da očekuju još jedno vozilo Hitne pomoći iz Nemačke.

Hitna pomoć ima na raspolaganju 12 vozila. To nije dovoljno zbog razuđenosti Subotice i nekada kola Hitne medicinske pomoći ne mogu da stignu da odgovore odmah na sve pozive građana. Novo vozilo će doprineti poboljšanju usluge.

Dom zdravlja i Gerontološki centar imaju odličnu saradnju. Pre deset godina Centar je isto tako poklonio svoje vozilo Hitnoj pomoći. Dogovoreno je da se u prostorijama Gerontološkog centra obave i preventivni pregledi za zaposlene u okviru akcije “Kolega – kolegama“.

U okviru akcije zaposlenima će se meriti krvni pritisak, obaviti vađenje krvi i drugi klinički pregledi. Cilj je da se što ranije otkriju mogući zdravstveni problema.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 6542
Povezane teme

gerontološki centar subotica

hitna pomoć

dom zdravlja subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.