Komentara: 2
Pregleda: 2810

Dobitnici besplatnih karata za specijalnu projekciju filma "Spomenik Majklu Džeksonu"

06.11.2014. u 10:54h
Izvor: Subotica.com
Završena je nagradna igra u kojoj smo poklonili 10x2 karte za specijalnu projekciju filma "Spomenik Majklu Džeksonu" (petak, 19 časova). Dobitnici su navedeni u nastavku vesti.
Dobitnici besplatnih karata za specijalnu projekciju filma "Spomenik Majklu Džeksonu"

U saradnji sa bioskopom EuroCinema našim posetiocima obezbedili smo priliku da osvoje karte za specijalnu projekciju domaćeg filma koji se od danas emituje u ovom bioskopu.

Na nagradnu igru se tokom jučerašnjeg dana prijavilo preko 50 zainteresovanih, a mi smo nasumično izabrali 10 koji će imati priliku sa još jednom osobom besplatno da prisustvuju specijalnoj projekciji filma "Spomenik Majklu Džeksonu" (petak, 19 časova) nakon koje će biti u prilici i da se druže sa rediteljem i scenaristom filma Darkom Lungulovim i glavnim glumcem Borisom Milivojevićem.

Dobitnici karata su: K. Soklić, M. Cvijetinović, S. Saulić, E. Srejić, N. Dragojlović, N. Murišić, J. Ademi, J. Gabrić, S. Krstić i T. Helfrih.

Svaki dobitnik je osvojio dve karte, a iste ćemo kontaktirati putem mejla o načinu preuzimanja. Zahvaljujemo se svima na učešću, čestitamo srećnim dobitnicima, a ostalim učesnicima više sreće drugi put.

Film "Spomenik Majklu Džeksonu" možete pogledati u narednih 7 dana, od danas pa sve do 12. novembra u bioskopu EuroCinema. Ulaznice se mogu rezervisati putem telefona 024/554-600. Cena karte je 200 dinara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2810

Povezana vest

Povezana dešavanja

Povezane teme

bioskop Eurocinema

nagradna igra

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.