Komentara: 0
Pregleda: 2891

Dobitnici besplatnih karata za Narodno pozorište (predstava "Rapsodije")

25.10.2014. u 11:51h
Izvor: Subotica.com
Završena je nagradna igra koju organizujemo u saradnji sa Narodnim pozorištem Subotica, a u kojoj smo podelili dva puta po dve karte za predstavu "Rapsodije" koja se igra 26. oktobra u 19,30 časova. Srećni dobitnici su navedeni u nastavku vesti.
Dobitnici besplatnih karata za Narodno pozorište (predstava "Rapsodije")

Na naš mejl javilo se preko 30 zainteresovanih, a mi možemo da izvučemo samo 2 dobitnika, odnosno da podelimo samo 4 karte za drugu ovomesečnu premijeru Nardonog pozorišta Drame na srpskom jeziku..

Slučajnim odabirom u konkurenciji odabrali smo dva dobitnika i oni su: Ludaić S. i Dimović N. koji su osvojili po dve karte za predstavu francuskog pozorišta "Riktus".

Dobitnike ćemo obavestiti telefonom ili mejlom kako mogu da preuzmu svoje karte. Hvala svima na učestvovanju i više sreće u sledećoj podeli, a biće ih uskoro, uključujući i predstave Drame na mađarskom jeziku.

Predstava "Rapsodije" (Rhapsodies) delo je Silvena Levea, a u režiji Lorana Mendona. Reč je o trećem delu triologije "Džungla na asfaltu". Predstava je titlovana na srpski jezik.

Za sve koji nisu imali sreće da dobiju karte, a bilo ih je mnogo, predlažemo da ukoliko su u mogućnosti pogledaju ovu predstavu jer karata u prodaji još uvek ima. Ulaznice za premijeru koštaju 550, blagajna pozorišta radi svaki dan od 10 do 13 časova i od 18 časova pa sve do početka predstave. Informacije i rezervacije na broj telefona 024/557-436.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2891

Povezane vesti

Povezane teme

Narodno pozorište

nagradna igra

pozorišna predstava

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.