Komentara: 41
Pregleda: 15737

Đorđe Balašević oduševio Subotičane

11.11.2015. u 01:37h
Izvor: Subotica.com
U prepunoj Hali sportova sinoć je održan koncert Đorđa Balaševića, u kome je uživalo oko četiri hiljade ljudi iz naše i susednih zemalja.
Đorđe Balašević oduševio Subotičane

Najveća subotička dvorana večeras je bila tesna za sve one koji su želeli da uživaju u neprolaznim numerama Panonskog mornara, te je zbog gužve na ulazu nastup kasnio oko 45 minuta.

Međutim,, sve je „oprošteno“ i zaboravljeno kada su se na pozornici čuli prvi taktovi pesme „Miholjsko leto“.

- Malo kasnimo, ali smo mi stigli na vreme, sačekali smo da svi uđu da mogu da se druže sa nama – pozdravio je Balašević publiku koja ga je dočekala ovacijama i gromoglasnim aplauzom. - Ne postoji mesto gde toliko volim da dođem kao što je Subotica. Bili smo na Trgu za Dan grada, potom na Paliću na divnoj Letnjoj pozornici, a sad smo prvi put u Hali. Puno mi je srce kad vas vidim u tolikom broju, ali ja vas ne brojim ciframa, već pogledima i drugim, mnogo vrednijim stvarima. Ovde mogu da pevam i azbuku i abecedu, za sve ljude...

Đorđe Balašević oduševio Subotičane

Usledili su „Neki novi klinci“, „Život je more“, „Oprosti mi Katrin“, „Boža zvani Pub“, „Moja je draga veštica“, „Ja nisam luzer“, „Živeti slobodno“, „Bože, bože“, „Lepa protina kći“ i mnogi drugi hitovi koji su u poslednje četiri decenije obeležili muzičke scene na ovim prostorima.

Đorđe Balašević oduševio Subotičane

Đorđe Balašević i Davor Štefanek

Čim se završio „Luzer“, a publika i kantautor malo zagrejali, stiglo je iznenađenje – na scenu se popeo Davor Štefanek, svetski prvak u rvanju, i Balaševiću poklonio dres svog matičnog kluba „Spartaka“ iz Subotice.

- Subotica ima svetskog prvaka i ja sam srećan što ga poznajem – u svom stilu kratko je uzvratio jedan od sigurno najpoznatijih Novosađana poklonivši Štefaneku svoj kačket.

Preko 200 fotografija sa koncerta možete videti u povezanom albumu.

Izvor: Subotica.com
Koncert Đorđa Balaševića Koncert Đorđa Balaševića Koncert Đorđa Balaševića Koncert Đorđa Balaševića Koncert Đorđa Balaševića Koncert Đorđa Balaševića Koncert Đorđa Balaševića Koncert Đorđa Balaševića
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 41
Pregleda: 15737
Povezane teme

hala sportova

đorđe balašević

koncert hala sportova

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.