Komentara: 2
Pregleda: 3567

Dežurstva Doma zdravlja u ponedeljak 11. novembra

05.11.2013. u 12:43h
Izvor: Dom zdravlja Subotica
Zbog neradnog dana usled obeležavanja državnog praznika u ponedeljak 11. novembra, Dom zdravlja Subotica organizovao je dežurstva u nekoliko ogranaka
Dežurstva Doma zdravlja u ponedeljak 11. novembra

Dom zdravlje "Subotica" obaveštava građane da zbog državnog praznika povodom Dana primirja u Prvom svetskom ratu koji se obeležava u naredni ponedeljak, 11. novembra, ova ustanova organizovati dežurstvo po sledećem rasporedu:

Služba za opštu medicinu -Dežurstvo u periodu od 8-7 časova narednog dana biće organizovano u Službi za hitnu medicinsku pomoć, kao i u zdravstvenim stanicama u Bajmoku i Čantaviru.

Služba za zdravstvenu zaštitu dece -Obavljaće se dežurstvo u Dečijem dispanzeru, Đure Đakovića 14, od 8 do 20 časova. U periodu od 20časova do ponoći dežurstvo je u Službi za hitnu medicinsku pomoć.

Stomatološka služba -Za decu i odrasle, dežurstvo će se obavljati u zgradi Zubne poliklinike, Trg žrtava fašizma 16, u vremenu od 7 do 13časova.

Izvor: Dom zdravlja Subotica
Postavljeno pre 10 godina i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 3567
Povezane teme

dom zdravlja subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.