Komentara: 6
Pregleda: 10826

"Detoks program sa Tatjanom" u hotelu "Galleria"

05.02.2016. u 17:44h
Izvor: Subotica.com
Pored usluga Wellness centra, poklonicima zdravog načina života hotel "Galleria" pripremio je novi projekat - "Detoks program sa Tatjanom", koji nudi zdrave obroke, pripremljene potpuno u skadu sa prirodom i koji omogućavaju čišćenje organizma od nagomilanih toksina. 
"Detoks program sa Tatjanom" u hotelu "Galleria"

- Detoksikacija nije dijeta, kratkoročna i sa uobičajenim „jo jo“ efektom, već promena načina života i ishrane - naglašava Tatjana Popović Marić, prvi sertifikovani "Health Coach" u Srbiji i autorka elektronske knjige “Pet dana detoks program“. - Tokom programa „Osetite promenu“, koji traje pet dana, korisnicima će biti dostupni veganski i bezglutenski obroci, koji jačaju imuni sistem, pomažu eliminaciju akumuliranih toksina iz organizma i utiču na mršavljenje. Pored toga, program sadrži i uvodne petnaestominutne konsultacije, usluge Wellness centra po preporučenom rasporedu, uvod u Tai Chi jogu i članstvo na e-mail listi za primanje zdravih recepata. 

"Detoks program sa Tatjanom" u hotelu "Galleria"

Tatjana Popović Marić, prvi sertifikovani "Health Coach" u Srbiji

Dnevni program obuhvata tri glavna obroka i dve užine, a korisnici mogu da biraju da li će jesti u restoranu "Panorama" ili će ih nositi kućama. Dan počinje zelenim detoks sokom i ovsenom kašom sa šumskim voćem, nastavlja se raznim svežim salatama u nesvakidašnjim kombinacijama i drugim đakonijama, u kojima nema aditiva, rafinisanih šećera i drugih veštačkih dodataka.

- Obroci zadovoljavaju sve potrebe organizma, veoma su ukusni, a ljudi uglavnom kažu da ne osećaju glad. Organizmu daju snagu i vitalnost, bez osećaja tromosti, a mnogi korisnici su zahvaljujući njima otklonili najčešće zdravstvene tegobe današnjice - probleme sa varenjem, dispepsijom, nadutošću, ali i otkrili da su osetljivi na gluten ili neku drugu grupu hrane - objašnjava Tatjana u razgovoru za naš sajt. - Do sada je ovaj petodnevni program prošlo više od osam stotina korisnika, koji su izgubili od dva do četiri kilograma, ali i osetili značajne promene u funkcionisanju celog organizma.

"Detoks program sa Tatjanom" u hotelu "Galleria"

Pored ovog petodnevnog programa, korisnicima su dostupni i osmonedeljni grupni program „Snaga u vama“, kao i individualni programi „Terra“ i „Luna“, koji traju tri i šest meseci.

Uz individualnu saradnju sa Tatjanom korisnici imaju priliku da koriguju telesnu težinu, otklone digestivne probleme, umanje ili eliminišu žudnju za hranom, upoznaju nove namirnice, nauče kako da kuvaju, da odaberu zdrave namirnice u supermarketu, da naprave najbolji izbor obroka ukoliko nisu kod kuće.

Grupni program počinje 17. februara, a svi zainteresovani za programe detoksikacije mogu se prijaviti na telefone 024/647-264 i 063/89-20-894.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 6
Pregleda: 10826
Povezane teme

hotel galleria

wellnes

detox program

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.