Komentara: 2
Pregleda: 3214

Delimo karte za specijalnu projekciju filma "Vir"

07.12.2012. u 12:01h > 19:10
Dragi Subotičani, ekipa filma VIR družiće se sa vama u subotu 08.12.2012. u 20h u bioskopu EuroCinema. Nakon projekcije pokloniće vam se glumački i autorski tim. Sajt subotica.com u saradnji sa bisokopom Eurocinema deli po 2 ulaznice za 10 učesnika koji pošalju tačan odgovor.
Delimo karte za specijalnu projekciju filma "Vir"

Bioskop Eurocinema i sajt subotica.com nagrađuju 10 posetilaca sa dve ulaznice za specijalnu projekciju filma "VIR". Sve što je potrebno je da odgovorite tačno, odnosno navedete nam barem tri glumca (glavne i sporedne uloge) u ovom domaćem filmu, a svoj odgovor pošaljete na adresu nagradnaigra@subotica.com

Deset posetilaca koji budu poslali mejl sa traženim odgovorima danas (petak) do 18 časova biće nasumično izvučeni, a dobitnici će biti objavljeni ovde.

U mejlu napišite Vaše ime i prezime.

OBAVEŠTENJE:
Na večerašnjoj projekciji, subotičkoj premijeri filma, ekipa VIR neće biti u mogućnosti da prisustvuje zbog nemogućnosti dolaska usled loših vremenskih prilika. 

 

Film VIR

Domaći film VIR, debitantsko ostvarenje mladog scenariste i reditelja Bojana Vuka Kosovčevića, nudi pravo osveženje filmskoj publici. 

VIR govori o Beogradu posmatranom iz ugla tri mlada čoveka u tri posebne priče koje se međusobno prepliću i dopunjuju tokom 48 sati. Svedoči o zgodama i nezgodama pogrešnih ideala mladih, krhkih korena i iskrenih težnji ka boljem dok traže svoje mesto u društvu, kao i ljubav, odgovore i izlaz iz životnog vira. Film obiluje dinamikom, akcijom, efektima i zapletima. Inspirisan instinitim događajima.

Film "VIR" u bioskopu EuroCinema prikazuje se od 6. do 12. decembra. Projekcije se održavaju sa početkom u 20 časova, a cena ulaznice je 250 dinara.

Informacije: Otvoreni univerzitet Subotica - 024/554600

18:10h - Nagradna igra je završena. Od očekivano velikog broja pristiglih tačnih odgovora, na ispostavilo se vrlo lako pitanje, morali smo nasumično da izaberemo 10 dobitnika koji će u paru sa nekim imati mogućnost da prisustvuje specijalnoj projekciji domaćeg filma "VIR"

Dobitnici karata su:
1. I. Vučinac
2. N. Perić
3. A. Engi
4. G. Ivković
5. B. Lučić
6. S. Velić
7. L. Budinčević
8. T. Mijatović
9. I. Jagnjetov
10. M. Madžarević

Sve dobitnike ćemo uskoro obavestiti putem mejla sa kojeg su konkurisali, kao i način na koji će moći da preuzmu svoju nagradu. Bioskop Eurocinema i sajt subotica.com žele vam lep provod i uživanje u ovom domaćem filmskom ostvarenju. Ne zaboravite - subota, 20 časova, bioskop Eurocinema (Otvoreni univerzitet)

Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 3214

Povezano dešavanje

Povezane teme

Otvoreni univerzitet Subotica

bioskop Eurocinema

nagradna igra

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.