Komentara: 6
Pregleda: 2905

Deda Mraz obradovao mališane Vrtića "Kolibri"

17.12.2014. u 16:02h
Izvor: RTV Yueco
U ispraćaju 2014. godine najviše uživaju subotički mališani. Najmlađa grupa vrtića „Kolibri“danas je radosno dočela Deda Mraza, koji ih je obradovao poklonima.
Deda Mraz obradovao mališane Vrtića "Kolibri"

Grupa „Srcko“ juče je u dvorištu vrtića „Kolibri“ puštala lampion želja za novogodišnje paketiće. Dok su devojčice zamišljale da im Deda Mraz podari lutku ili šminku, dečaci su tražili neku popularnu igračku.

Verovatno da je to što su bili dobri i što su slušali vaspitačice Helenu Kujundžić i Jelenu Prćić, razlog što na ispunjenja želja nisu morali da čekaju dugo.  Da im se najveća želja ispunila danas kada su ugledali Deda Mraza, videlo se po njihovim osmesima i pesmi, kojom su ga dočekali.

Poslednje dane 2014. godine, grupa „Srcko“ , koju pohađaju mališani uzrasta do 3 godine, provodi uz priče o  Božiću i dolasku Nove 2015. godine. Da su se pripremili za doček Nove godine, pokazuje jelka, koju su sami okitili.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 6
Pregleda: 2905
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.