Komentara: 0
Pregleda: 6309

Danas bez gužve na granici, izbegavajte vikend putovanje

03.07.2012. u 19:28h
Izvor: RTV Yueco
Za razliku od vikenda, kada se čekalo i više od pet časova za ulazak u Srbiju, na graničnom prelazu Horgoš saobraćaj se danas odvija bez većeg zadržavanja. Gužve su uglavnom od četvrtka uveče, pa do nedelje popodne i savetuje se putnicima koji su državljani Srbije ili imaju mađarske pasoše da tih dana koriste alterantivne pravce, poput Bajmoka i Đale koji rade od 8 do 18 časova, kao i granični prelaz Kelebija.
Danas bez gužve na granici, izbegavajte vikend putovanje

Na graničnom prelazu Horgoš prilikom ulaska i izlaska iz zemlje putnici su čekali oko sat i po vremena. Anketirani putnici objašnjavaju da im čekanje teško ne pada, jer su očekivali znatno veće gužve.

Poslednji junski vikend, po intenzitetu saobraćaja, nagovestio je i početak glavne turističke sezone i gužve na graničnim prelazima. Najduže se, na ulaz u Srbiju, čelo za vikend na prelazu Horgoš - od pet do šest sati. Tokom letnje sezone uobičane su gužve i to tokom jula pri ulasku u zemlju, a krajem avgusta prilikom izlaska iz zemlje. Sredinom avgusta su gužve prilikom ulaska i izlaska iz zemlje.

U Upravi carine objašnjavaju da tokom godine prelaz Horgoš pređe 5 miliona putnika, 1,5 miliona putničkih vozila i 300.000 teretnih vozila.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 6309
Povezane teme

granični prelaz horgoš

gužva na graničnim prelazima

carina Subotica

subotička carina

granična policija

granični prelaz kelebija

pogranična policija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.