Komentara: 0
Pregleda: 2595

Četiri medalje džudista Spartaka na međunarodnom Kupu Beočina

20.10.2014. u 15:47h
Izvor: Subotica.com
Na prestižnom međunarodnom Kupu Beočina učestvovalo je 390 takmičara iz preko 40 klubova. Spartak je na ovom takmičenju učestvovao sa dosta skraćenom ekipom, sa samo 8 svojih takmicara. Učinak ipak nije izostao, kući su se vratili sa četiri medalje.
Četiri medalje džudista Spartaka na međunarodnom Kupu Beočina

Zlatne medalje su osvojili Aleksandar Savić koji je bio vidno raspoložen za borbu, kao i standardno odličan Vuk Bošnjak kome bi sve osim zlatne medalje bio podbačaj.

Bronzanu medalju su osvojili Mihailo Milošev i Strahinja Nestorović koji je bio direktan pretendent na zlatnu medalju, ali su sudije njegovu akciju smatrale nedozvoljenom pa je kazna direktno uticala da ne uđe u finale.

Takmičari Boris Vaci, David Kapetanović i Dušan Vukas ovaj put nisu uspeli da dođu na postolje, dok je Veljko Jegdić izgubio u borbi za medalju i osvojio takođe solidno peto mesto u veoma teškoj konkurenciji, a što je još važnije prilično popravio svoj kvalitet borbi.

Ekipu je predvodio trener Milan Bogić

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2595
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

milan bogić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.