Komentara: 26
Pregleda: 4952

Česma u parku na Prozivci

14.11.2011. u 15:11h
Izvor: SuMedija
Česma u parku na Prozivci

Učenici Politehničke srednje škole iz Subotice, napravili su ukrasnu i funkcionalnu česmu u Velikom parku na „Prozivci“, nedaleko od sportskih terena. Reč je o saradnji lokalne samouprave koja je obezbedila materijal, i ove obrazovne ustanove, a česma će biti u funkciji od proleća, kada se za to steknu vremenski uslovi.

Đaci, koji pohađaju smer geodezija i građevinarstvo, su ovaj posao odradili u okviru praktične nastave i drago nam je što nam grad pruža priliku da na pravi način edukujemo svoje đake. Oni su na ovaj način stekli neophodno iskustvo – rekao je Iso Planić, direktor Politehničke škole.

Josip Kovač Striko, direktor Direkcije za izgradnju grada, ističe da je ovaj posao još jedan segment u zaokruživanju celine koju čini Veliki park na Prozivci.

- Uskoro će i brdašce koje se nalazi u parku biti sređeno kako bi se deca sankala na njemu kada padne sneg. Česma je plaćena iz gradskog budžeta i koštala je 340 hiljada dinara. U toku su i radovi na šetalištu koje se gradi u nastavku Velikog parka, a tamo se trenutno izvode zemljane pripreme i eletro-instalacije za rasvetu. Što se tiče bazena, u toku je tender i očekujemo da će izvođač radova biti poznat u narednih 20 dana, te da će radovi početi u decembru, kako je i planirano – zaključio je Josip Kovač Striko.

Česma na Prozivci

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 26
Pregleda: 4952
Povezane teme

Josip Kovač Striko

politehnička srednja škola

park prozivka

prozivka

iso planić

česma na prozivci

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.