Komentara: 117
Pregleda: 26228

Ceca održala koncert pred više od 3.500 obožavalaca

28.12.2013. u 08:50h
Koncert popularne folk dive Svetlane Cece Ražnatović, koji je proteklih nekoliko meseci najavljivan kao prednovogodišnji spektakl, definitivno je opravdao očekivanja. Više od 3.500 Cecinih obožavalaca uživalo je u nastupu koji je trajao više od dva sata, a na kojem su se mogli čuti neki od najvećih hitova, koji ovu pevačicu već godinama čine jednom od najpopularnijih na ovim prostorima.
Ceca održala koncert pred više od 3.500 obožavalaca

Ceca je poslednji put u Subotici nastupila 1993. godine, a posle 20 godina pauze publika iz Subotice i okolnih gradova ju je oduševljeno dočekala i spektakl je mogao da počne.

Procena je da je u Hali sportova bilo preko 3.500 hiljade ljudi sa ulaznicama, mada neki mediji nagoveštavaju da ih je bilo i bliže pet. Interesovanje je bilo veliko, čak i pored previsoke, za naše uslove, cene karata koje su iznosile 2.000 dinara.

Kao pravi profesionalac, Ceca je koncert započela nekoliko minuta posle 21 čas, a prilikom izlaska na scenu, raspoložena publika ju je dočekala gromoglasnim aplauzom i ovacijama, na šta je Ceca oduševljeno reagovala. 

Koncert je započet pesmom "Nevaljala", nakon koje su nastavile da se ređaju ništa manje popularne poput "Lepi grome moj", "Dokaz", "Lepotan", "Rođen sa greškom" kao i najnovije, "Brat", "Da raskinem s njom", "Ime i prezime"...

Ceca održala koncert pred više od 3.500 obožavalaca

Ceca održala koncert pred više od 3.500 obožavalaca

Publika je uživala u svakoj pesmi,i više od 2 sata pevala i igrala sa Cecom, koja je za večerašnji nastup nosila kreaciju poznate subotičke kreatorke Marije Šabić.

Koncert je imao i humanitarni karakter pošto je na ulazu organizovano prikupljanje novčanih sredstava za subotičko prihvatilište za napuštene pse i mačke "Azil Alex".

Više fotografija možete da pogledate u povezanom albumu.

Gužva na ulazu

Ceca održala koncert pred više od 3.500 obožavalaca

Oduševljena ovacijama i emocijom koju je slala subotička publika, ređala je hit za hitom...

Ceca održala koncert pred više od 3.500 obožavalaca

Ceca Ražnatović - koncert u Subotici Ceca Ražnatović - koncert u Subotici Ceca Ražnatović - koncert u Subotici Ceca Ražnatović - koncert u Subotici Ceca Ražnatović - koncert u Subotici Ceca Ražnatović - koncert u Subotici Ceca Ražnatović - koncert u Subotici Ceca Ražnatović - koncert u Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 117
Pregleda: 26228
Povezane teme

koncert

hala sportova

slike sa koncerta

koncert hala sportova

koncert cece ražnatović

ceca ražnatović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.