Komentara: 17
Pregleda: 6651

Čantavir na udaru lopova i razbojnika

24.07.2014. u 14:38h
Izvor: Agencija "Tanjug"
Stanovnici jednog od najvećih vojvođanskih sela Čantavira suočavaju se sa velikim bezbedonosnim problemima, a pojedinci nude i nagrade za otkrivanje počinilaca krađa kojih je u ovom mestu bilo mnogo.
Čantavir na udaru lopova i razbojnika

Subotička Radio-televizija Panon, koja emituje program na mađarskom jeziku, donosi reportažu u kojoj predstavnici mesne zajednice Čantavir kažu da se bezbednosno stanje ne popravlja, dok se prema podacima policije broj krađa u proteklom periodu smanjio.

Bračni par Matuzik nudi 200 evra nagrade za onoga ko bi im dojavio počinitelje razbojništva koje se desilo sredinom jula. Lopovi su naneli štetu od 1.000 evra ciljanom krađom alata.

Meštani smatraju da organizovane kriminalne bande haraju Čantavirom i da ciljaju prazne objekte i starije osobe. Eržebet Salkai napali su tokom noći, tako što su ušli kroz prozor, bacili je na pod, otkinuli lančić sa vrata.

"Počinilac je imao rukavice, baterijsku lampu i masku na licu", kaže Eržebet Salkai za ovu televiziju.

Maćaša Taloša su razbojnici okrutno prebili u krevetu. Znali su da ima para, jer je tog dana prodao neku stoku.

Među poharanima je i fudbalski klub, i to po peti put. Odneto je ozvučenje, kosilica, produžni kabel. Ostali su samo trofeji. Na meti razbojnika bili su i zadruga, komunalno preduzeće…

Kako je objavila ova televizija, ni gradonačelnik Subotice nije uspeo pomoći Čantavircima jer nema nadležnosti. Policija obećava poboljšanje, ali se konstatuje da malo policajaca.

Izvor: Agencija "Tanjug"
Postavljeno pre 9 godina i 8 meseci
Komentara: 17
Pregleda: 6651

Povezane vesti

Povezane teme

krađe u Čantaviru

Čantavir

razbojništvo

obijanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.