Komentara: 0
Pregleda: 1162

Biciklisti Spartaka završili sezonu

28.10.2014. u 11:06h
Izvor: Subotica.com
Učešćem na memorijalnoj trci "Laslo Mišik" u Segedinu Biciklistički klub "Spartak" je i zvanično završio takmičarsku sezonu 2013/14. Na ovoj trci prva mesta su osvojili Dimitrije Žarković Đolai u apsolutnoj kategoriji i kategoriji kadeta, kao i Milan Dragojević kao junior. Sada sledi kraća pauza do 15. novembra kada kreću pripreme za novu sezonu.
Biciklisti Spartaka završili sezonu

U poslednjoj ovosezonskoj trci održanoj u Segedinu biciklisti Spartaka okončali su uspešnu sezonu tokom koje su učestvovali na desetinama domaćih i međunarodnih takmičenja i u kojima su ostvarili zapažene rezultate, ali stekli neophodno iskustvo koje se očekuje da bude valorizovano u narednim sezonama jer su to većinom mladi takmičari, budućnost subotičkog i srpskog biciklizma, sadašnji i budući reprezentativci, olimpijci i budući šampioni.

Na memorijalu "Laslo Mišik" održanom za vikend, po gladnom i kišovitom vremenu, BK "Spartak" učestvovao je sa 8 takmičara, koji su ostvarili sledeće rezultate:

O konkurenciji mlađih kadeta Ronald Tot je zauzeo 2. mesto, dok je Marko Bajić bio 5. Među kadetima nastupila su 4 takmičara: Dimitrije Žarković Đolai koji je osvojio prvo mesto, odmah iza njega je bio David Kulčar, Ivana Daraboš je bio sedmi, dok je Nikola skelić trku završio na 12. mestu.

U klasi juniora najbolji je bio Milan Dragojević Milan, drugi je bio Dario Nimčević, dok su u apsolutnoj kategoriji prva tri mesta u sledećem poretku zauzeli biciklisti Spartaka: Dimitrije Žarković Đolai, Milan Dragojević i Dario Nimčević

Posle velikog broja takmičenja na kojima su učestvovali tokom sezone, sada sledi kratka pauza, a već 15. novembra sledi početak priprema za novu sezonu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1162
Povezane teme

biciklizam

biciklistički klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.