Komentara: 22
Pregleda: 4398

Besplatna sterilizacija pasa za socijalno ugrožene vlasnike

10.03.2015. u 00:45h
Izvor: Subotica.com
Udruženje Anima je od jedne strane fondacije dobilo 50 besplatnih sterilizacija za kujice. Sterilizacije su namenjene kujicama čiji vlasnici nisu u mogućnosti da ih finansiraju. Sredstva će fondacija uplatiti veterinarskoj stanici “Panvet” gde će sterilizacije i biti obavljene.
Besplatna sterilizacija pasa za socijalno ugrožene vlasnike

Od strane članova Udruženja “Anima” biće formirana komisija koja će od podnetih prijava izabrati 50 vlasnika koji će dobiti besplatne sterilizacije za kujice. Svi koji žele da konkurišu moraće da ispune nekoliko uslova, pre svega da su nezaposleni, a o tome treba da dostave potvrdu. Članovi komisije će dolaziti na adresu vlasnika psa, gde će obaviti kratak intervju.

Iz Udruženja “Anima” poručuju da je jako važno da se donator ispoštuje, odnosno da se za ovu pogodnost javljaju isključivo oni koji ne mogu da sterilišu svog ljubimca sami. Prednost će imati čipovani psi.

Svi koji žele da konkurišu mogu dostaviti podatke na email animasubotica@gmail.com ili poslati poštom sve podatke na adresu Udruženja - Antona Aškerca 42, 24000 Subotica (Pet salon Tiffany).

Potrebno je da dostavite svoje ime, prezime, adresu, kontakt telefon, podatak da li Vam je kujica čipovana, koliko pasa imate, da li se radi o rasnom psu ili mešancu i sve što smatrate potrebnim kako bi u Udruženju dobili što više informacija i lakše odlučili koji vlasnici će za svoje kujice dobiti besplatne sterilizacije.

Udruženje “Anima” se ovim putem zahvaljuje Veterinarskoj stanici “Panvet” koji su im izašli u susret sa nižom cenom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 2 nedelje
Komentara: 22
Pregleda: 4398
Povezane teme

sterilizacija životinja

udruženje anima

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.