Komentara: 7
Pregleda: 4896

Besplatan kurs samoodbrane za vikend

27.03.2015. u 10:29h > 19:44
Izvor: Subotica.com
U Subotici i Novom Sadu za vikend će se održati dvodnevni kurs samoodbrane, koji je inicirao Igor Jurić, otac ubijene Tijane Jurić, i njegovi saradnici, podstaknuti brojnim sugestijama.
Besplatan kurs samoodbrane za vikend

Kurs će održati Predrag Lazarević, majstor borilačkih veština i predsednik Ninjutsu saveza Crne Gore, koji je dvadeset godina radio kao pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore, posle čega je vršio obuku pripadnika agencija za fizičko-tehničko obezbeđenje građana i objekata i obuku nekih od specijalnih jedinica zemalja u okruženju.

Kurs je besplatan, namenjen je deci oba pola, ali i devojkama i ženama, pored našeg grada, održaće se i u Novom Sadu. Minimalna starosna granica za decu je deset godina, a gornja granica nije određena, ali zavisi od zdravstvenog stanja prijavljenih polaznika.

Više informacija zainteresovani mogu dobiti putem telefona 063/770-6969 (Mihaela).

Kursevi će biti održani predstojećeg vikenda i to po sledećem rasporedu: subota od 9 do 13 časova u Novom Sadu i od 16 do 20 časova Subotici, dok će narednog dana (nedelja) u prepodnevnom terminu (9-13 časova) biti održano u Subotici, odnosno od 16-20 časova u Novom Sadu.

U Subotici kursevi će bit održani u gimnaziji "Svetozar Marković", koja se nalazi u ulici Petefi Šandora 1, odnosno u Novom Sadu u sali za stoni tenis na prvom spratu Sportskog rekreativnog centra "SPENS" koji se nalazi u Sutjeskoj ulici br 2.

Svi prijavljeni polaznici će lično biti kontaktirani putem telefona i obavešteni o terminima i mestu održavanja kursa.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 3 nedelje
Komentara: 7
Pregleda: 4896

Povezana vest

Povezane teme

tijana jurić

igor jurić

samoodbrana

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.