Komentara: 3
Pregleda: 6126

Bazen pokriven, sreda prvi dan za rekreativce

09.11.2012. u 15:26h
Izvor: SuMedija
Kao što smo juče i najavili, bazen u Dudovoj šumi od danas je ponovo pokriven, nakon što je lokalna samouprava rebalansom budžeta uspela da obezbedi naknadnih 2,5 miliona dinara, kako bi se digao balon iznad iznad samog bazena.
Bazen pokriven, sreda prvi dan za rekreativce

Na taj način izašlo se i u susret Plivačkom klubu „Spartak”, ali i meštanima tog dela Subotice koji su ranije pokrenuli peticiju za ovakvu aktivnost.

- Uspeli smo da izađemo u susret i građanima i plivačima koji su dobili potrebne uslove da u toku zimskog perioda mogu trenirati. Ujedno je i plivačima Vaterpolo kluba „Prozivka” omogućeno da dobiju dodatne termine na bazenima SRC "Prozivka" i na taj način još više afirmišu vaterpolo, kroz organizaciju Škole vaterpola.

U svakom slučaju, Subotica je na ovaj način postala jedan od retkih gradova, koji će imati dva zatvorena bazena u zimskom perioda, što je u skladu sa bogatom tradicijom vaterpolo sporta ali i većom potrebom građana na plivalištima - rekao je Modest Dulić, gradonačelnik Subotice. On je dodao da je Grad već u pregovorima o nabavci nove kupole, tako da će sledeće godine i uslovi na bazenu u zimskim mesecima biti daleko bolji.

Član Gradskog veća zadužen za omladinu i sport Nemanja Simović zahvalio se tom prilikom radnicima JP „Stadion” što su, kako je rekao, tako brzo uspeli da ostvare zajedničku želju Grada i građana, a to je da Subotica ima dva zatvorena bazena.

- Za vikend ćemo izvršiti i kompletno tretiranje vode, odnosno izvršiće se maksimalna kontrola hlora, plavog kamena i svih drugih elemenata, kako bi kvalitet bazenske vode bio na najvišem mogućem nivou -  dodao je Simović.

Kako je najavljeno, bazen u Dudovoj šumi svoj prvi radni dan imaće u sredu, 14. novembra, svi korisnici će i dalje zadržati svoje termine, dok je unutrašnja organizacija svakog kluba, kako će napraviti raspodelu termina za korišćenje bazena.

Izvor: SuMedija
Postavljanje zaštitnog balona na bazen u Dudovoj šumi Postavljanje zaštitnog balona na bazen u Dudovoj šumi Postavljanje zaštitnog balona na bazen u Dudovoj šumi Postavljanje zaštitnog balona na bazen u Dudovoj šumi Postavljanje zaštitnog balona na bazen u Dudovoj šumi Postavljanje zaštitnog balona na bazen u Dudovoj šumi Postavljanje zaštitnog balona na bazen u Dudovoj šumi Postavljanje zaštitnog balona na bazen u Dudovoj šumi
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 6126

Povezane vesti

Povezane teme

Modest Dulić

nemanja simović

plivački klub Spartak

bazen dudova šuma

jkp stadion subotica

rekreacija

đula ladocki

pokriveni bazen

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.