Komentara: 2
Pregleda: 2438

Bajmočanke uspešno završile informatički kurs

27.11.2014. u 15:50h
Izvor: RTV Yueco
Grad Subotica je uz finansijsku podršku Pokrajinskog Zavoda za ravnopravnost polova, a u saradnji sa Ruralnim edukativnim centrom, uspešno realizovao projekat "Pružimo jednake šanse za informatičko opismenjavanje žena u prigradskim naseljima grada Subotice".
Bajmočanke uspešno završile informatički kurs

Projektom je omogućeno da 15 žena u naselju Bajmok na mađarskom jeziku savladaju veštine za osnovno korišćenja računara, interneta i društvenih mreža. Njima su danas dodeljene diplome.

Danas dodeljene diplome dokazuju da su polaznice tokom dvomesečne obuke stekle osnovna znanja i veštine korišćenja računara, korišćenja interneta i rada u Vordu i Ekselu. Jedna od njih je i Žužana Herceg.

Ovih 15 žena iz Bajmoka prošlo je obuku u okviru projekta pod nazivom “Pružimo jednake šanse za informatičko opismenjavanje žena”. Obuka je realizovana tokom oktobra i novembra, na mađarskom jeziku, u Osnovnoj školi Vuk Karadžić.

Lokalna samouprava, u saradnji sa Ruralnim edukativnim centrom, potpomaže i pruža podršku ovakvim projektima. Projekat je finansirao Pokrajinski Zavod za ravnopravnost polova. Njegova vrednost je 60.000 dinara.

Izvor: RTV Yueco
Informatičko opismenjavanje žena u prigradskim naseljima grada Subotice Informatičko opismenjavanje žena u prigradskim naseljima grada Subotice Informatičko opismenjavanje žena u prigradskim naseljima grada Subotice Informatičko opismenjavanje žena u prigradskim naseljima grada Subotice Informatičko opismenjavanje žena u prigradskim naseljima grada Subotice Informatičko opismenjavanje žena u prigradskim naseljima grada Subotice Informatičko opismenjavanje žena u prigradskim naseljima grada Subotice Informatičko opismenjavanje žena u prigradskim naseljima grada Subotice
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 2438
Povezane teme

pismenost

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.