Komentara: 5
Pregleda: 2898

Bajić: Istražni organi treba da utvrde istinu

15.05.2012. u 19:15h
Izvor: RTV Yueco
Bajić: Istražni organi treba da utvrde istinu

Moguće da je bilo nepravilnosti na izborima u Subotici, koji su se dogodili zbog loše organizacije biračkih odbora i nestručnih ljudi za kutijama, ali to ne znači da se dogodila krađa, rekao je predsednik Saveza bačkih Bunjevaca Mirko Bajić.

Veliki broj glasačkih listića, kao i veliki broj posmatrača doprineli su napetoj atmosferi i velikom broju grešaka na izbornim mestima. Nažalost to je sastavni deo izbora, rekao je Mirko Bajić. U njihovoj stranci navode da su zadovoljni sa dva osvojena mandata u skupštini grada Subotica, iako su očekivali tri, kao i da su imali razgovore sa socijalistima i ligašima, sa kojima će biti partneri u budućoj skupštini.

U SBB navode da podržavaju Savez Vojvođanskih Mađara u njihovoj inicijativi da pitanje regularnosti izbora rešavaju isključivo istražni organi, a da stranke treba da se posvete svojim obavezama.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 2898
Povezane teme

mirko bajić

savez bačkih bunjevaca

sbb

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.