Komentara: 18
Pregleda: 5198

Ambulanta na Prozivki moguća i do kraja godine

01.03.2013. u 13:35h
Izvor: SuMedija
Iako se o tome govori već dugo, ambulanta na Prozivci mogla bi biti otvorena čak i do kraja godine. Zvanični rokovi se precizno ipak ne znaju, niti kada će ni kako biti obezbeđena sredstva za njen rad.
Ambulanta na Prozivki moguća i do kraja godine

Ova najveća mesna zajednica ima oko 12.000 stanovnika a još uvek nema svoju ambulantu.

Inicijativa je već podnešena Skupštini grada, jer na Prozivci postoji urgentna potreba za ambulantom. Ono što znamo je da se broj zdravstvenih kartona u Kerskoj ambulanti gde odlaze pacijenti iz naselja Prozivka, samo tokom prošle godine utrostručio, što je alarmantan podatak, jer su u toj ambulanti ionako vladale velike gužve - kaže Nenad Ivanišević, odbornik Skupštine grada sa Prozivke.

Postoje nagoveštaji da bi sredstva za otvaranje i opremanje ambulante na Prozivci mogla biti obezbeđena i iz Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo kao i iz lokalne samouprave, a Inicijativa koja je već u proceduri čeka na imenovanje direktora Doma zdravlja, kako bi se razgovori mogli nastaviti.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 18
Pregleda: 5198
Povezane teme

Nenad Ivanišević

prozivka

ambulanta

ambulanta prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.